31 augusti

Sommaren är officielt slut. vintern närmar sig alltmer.. Daah! Jag hatar kylan, och nästan hela klassen har redan hunnit bli sjuk. Alla harklar eller hostar, vilket får mig o inse att det bara är en tidsfråga innan jag blir smittad av någon. WTF... Men bättre nu än senare, älskling kommer inte förrän två veckor, då ska jag ta mig fan inte va sjuk och sen mitt upp i allt smitta honom - en gång till. Nej, när han kommer hit ska vi båda må bra och ha kul! :)
Fan, jag saknar älskling så mycket! ♥

Strax

Bara några timmar kvar nu! :D  
Trodde inte jag skulle hinna, men "som tur var" blev det krångel med iv-valen och vilken kurs jag och Malin skulle gå, för vi bytte precis men stod inte med på listan till filosofi, vilket vi tolkade som om vi ändå skulle ha engelska b vilket inte e idag, så vi drog hemåt och jag e redan klar o gå. Tåget åker inte förrän 18.08, så har lite tid över innan jag måste ta bussen.

Ja visstja, man kommer inte kunna nå mig på mobilen jag kommer inte tänka en sekund på den när jag e där :)

Kommer tillbaka till Västerås söndagkväll,
See ya!

Jag ska tillbaks till Varberg!!

Åååhhhh, jag la precis på med älskling, hans samtal e dagens höjdpunkt! ♥
Han är så gullig o ska låna ut pengar, så jag kan åka ner till Varberg o träffa honom! :D Har saknat honom så förbannat mycktet! E ledig nu på fredag, så vore härligt om jag kunde åka redan nu på torsdag efter skolan om det fortfarande finns tåg som går dit dvs. Jävlar, jag e så lycklig! Trodde jag skulle behöva gå ytterligare elva dagar minst innan vi skulle ses igen, men fan jag ska se honom om två dagar!!! :D Jag längtar så efter att få hålla om honom igen! ♥

Sista dagen på sommarlovet

Imorn börjar skolan. 11.00 inte så farligt, men känns som om det blir en lång dag. De planerar säkert o hålla kvar oss till fyra, men då kan jag inte för har tid hos läkaren kvart i fyra moahaha. De kan inte förvänta sig att jag ska avboka. Då jävlar...

Igår samlades några kompisar hos oss, var jättetrevligt! Vi får alla ses oftare tycker jag :)






haha lite flummig men måste kunna bjuda på sig själv ibland



 

 Nina med sin nya hatt...

...som vi alla ville prova xD

 
 

Ska nu återgå till tv-tittandet sen slår jag en signal till älskling innan  jag lägger mig och laddar inför skolan.

Ha det!

SHIT!

Nej, fyfan gick precis genom mitt blivande schema - det suger!


Får ångest bara jag tänker på de kommande skoldagarna!

Hursomhelst så är jag hemkommen sen ett par timmar. Hade det underbart i Varberg! Om jag bara vore kvar.. Saknar älsklingen redan! ♥ Han är det bästa som hänt mig och jag värderar varenda minut hos honom! Jag klagar inte över o va hemma i Västerås igen, men e hellre där.  Alla som har/haft en sån underbar kille man alltid ville va hos förstår vad jag menar. De bästa stunderna är när jag e med honom - oavsett vad vi gör eller vart vi är!

Härliga Varberg!

Älskling kom hem i helgen, var så glad över att få träffa honom igen! Det finns verkligen inget bättre än att umgås med den man älskar allra mest!
I söndags var han tvungen o åka tilbaka till Varberg och återgå till jobbet i verkstan, tyckte det var tråkigt, tills han frågade om jag ville följa med, vilket jag då gjorde! Bilresan var inte lika lång som jag trodde den skulle vara, men tiden går ju fortare med honom! ♥
Vi stannade först i Göteborg och fikade med Thomas och Anna, jättetrevliga var dem! :) En stund senare fortsatte vi åka vidare mot Varberg där vi mötte upp Max kompis, vars lägenhet vi får låna tills på torsdag, då jag tyvärr måste åka tillbaks till Västerås. Har inget annat ställe o bo på, plus att skolan börjar på måndag dessutom. Hursmhelst så trivs jag jättebra här, det är så vackert o här finns trevligt folk, till skillnad från Råbyhålan jag bor i, där alla e mentalt rubbade. - usch!
Max har visat mig runt och jag har verkligen fallit för Varberg! Om jag inte var pank just nu hade jag åkt hit ofta framöver!

 stranden jag solade på :)



 ♥










13 augusti

Helvette! Om elva dagar börjar skolan igen, och jag ödslar bort tid o har absolut ingenting för mig. Men jag kanske inte ska säga ödsla, när jag inte KAN göra något, har inga pengar. Kan inte åka nånstans. Kanske har råd med en bussbiljett till stan i och försej. Ska ner imorn vid ett o fika med Mohiba. Blir som sagt tyvärr ingen Sebastian spelning för mig imorn kväll.. :( Finns en fördel däremot och det e att Max kommer hem! :D Vet inte vilken tid dock, kanske nio, halv tio, så det e fortfarande lite mer än 24 timmar kvar tills vi ses igen :) ♥

Nu e det bestämt

Det e redan onsdag idag och det tar en jäkla tid att åka ner till Göteborg, så jag stannar här i Västerås till fredag, då älskling kommer hit :) Saknar honom så förbannat mycket! Först trodde jag kanske att han skulle vara hemma redan imorn för o stanna men han ska jobba där ett tag till men huvudsaken e i alla fall att vi ses under helgerna.
Önskar jag hade pengar o inte va så pank för då hade jag kunnat åka ner dit också, men jag har inte ens råd med tågbiljetter till Borlänge för en spelning, och det krävs inget geni o lista ut att biljetter till Göteborg e dyrare..

Jo, nu e i stort sett alla kompisar utomlands, förutom Nina o Fanny som åker till London på fredag.. Den enda kompisen jag kan komma på nu som inte har något speciellt för sig de sista dagarna innan skolan börjar e Mohiba o vi ska fika nån dag, men förutom det känns det som om jag kommer ha skittråkigt. Ingen kompis i Sverige, eller de i Västerås e alla upptagna, och pojkvännen e i Göteborg.. Öööhhh, jag kommer fan bara glo på tv och lyssna på musik. all by my self, men det gäller bara ett par dagar jag får bita ihop!

Nu tänker jag bara se fram emot att träffa Max igen, känns som om det va jättelängesen vi sågs ♥

Wicked thirsty!

Va o badade i mälaren igår med Nina o Fanny va skithärligt, jobbigt o promenera hem i värmen dock. Jag ser tillfälligt ut som en kräfta e så jäkla röd om axlarna o bröstet har en klar o väldigt ful linje från bikinin men det lägger sig snart. 
                               

Solade idag med Nina här på Råby. Trodde inte Sverige kunde bli såhär varmt! För första gången äter jag inte mycket - jag kan inte, jag dricker konstant. Förbrukar ca 10 liter juice om dagen minst.. Man ska väl egentligen dricka vanligt kranvatten, men jag kan inte - det smakar inget o jag avskyr det xD Hade varit värre om jag drack massa kaffe o cola, det gör jag inte i alla fall. Aja, jätteintressanta saker jag skriver om men e uttråkad o har inget annat o göra än blogga... Saknar Max jättemycket! Och snart åker Nina o Fanny till London. Vad ska man hitta på när alla kompisar e utomlands???? Förhoppningsvis e jag i Varberg då med älskling, men inget e säkert än om jag kan åka eller inte.. Jag hoppas självklart på det bästa!

Inside on a hot summer day

Håller fortfarande på med storstädningen till Erikas fest imorn. Vafan det e jättefint väder, men idag blir det tyvärr ingen tur till stranden..

Tagit en kort paus nu, kollar på Family Guy och ska strax käka. Sen ska jag nog ivåg till Max lägenhet o kolla om han fått post.
Älsklingen kommer hem om en vecka! :D ♥

4 augusti

Suck hittills har dagen varit skittråkig....

Det var nästan konstigt att vakna upp i mitt rum. Jag vaknade i ett rum full av affischer och LP-skivor istället för att vakna bredvid älskling, fan va skumt det var.. Kan ärligt talat inte komma ihåg senast jag sov hemma faktiskt. Jag vill till Varberg, snart börjar skolan och då kommer jag inte ha lika mycket tid att tillbringa med Max..

Jag måste hålla mig sysselsatt hela tiden så jag inte tänker alltför mycet på honom. Jag och Erika ska faktiskt städa (låter jättekul eller hur?) sen ska vi se film. Måste egentligen till stan o köpa lite grejer, men har inga pengar - inte ens till bussen, så är för tillfället fast här i Råbyhålan. Imorn åker Frida till Turkiet så det e tråkigt att vi inte hinner ses en gång till innan, men veckorna kommer gå fort. 

 Gonna miss you baby

Fan jag vill också utomlands, fast typ till Spanien eller Grekland, fan va nice det hade varit!
Får se om jag lyckas fixa ihop pengar till hösten :-)


Miss my boy!!

Uuhhhhhh.....

Jag älskar honom som fasen!


Idag behövde älskling åka till Göteborg och jobba hos sin bror, hur ska jag klara mig utan honom - igen? Han lär vara där i minst två veckor för o tjäna ihop lite, men faan va jag vill dit, om så bara för ett par timmar hade det varit värt det ♥

Trött efter en sen natt

Va på sjökrogen igår med Frida, förfestade hos henne; vi drack ett par screwdrivers, lyssnade på bra musik och hade allmänt trevligt. Mötte Emma på vägen och senare där på krogen. Inte nog med det så mötte vi upp Anna! Fan jag kan inte komma ihåg senast vi sågs! Va skitkul, vi försökte få fotografen o ta kort på oss men han märkte inget - vafan...



Hursomhelst så dansade vi hela kvällen och sen var Max så gullig och hämtade oss :)
Kom ganska nyligen hem från honom och jag e fortfarande förbaskat trött, får bli några intag av koffein så jag vaknar till.

RSS 2.0