Patrioterna

Vaknade nio imorse, ni kanske inte anser det som tidigt, men fan jag kan lova att jag är ingen morgonmänniska! Jag sover till tio, halv elva utan några som helst problem ;) Det var tänkt att vi skulle åka till Boston idag, men busstiderna var konstiga, vi hade inte tänkt lägga ner mycket pengar på taxi, och Gene kunde inte skjutsa oss idag, så vi åker dit på onsdag istället. Idag åkte vi ner till ett annat köpcentrum och kollade runt, tog en fika på Sarbucks och ni kan nog gissa vad vi käkade för typ av mat... Wendy's är däremot inte lika farligt som Burger King tror jag xD I alla fall, så har vi inte riktigt fått koll på busschemat här i New Hampshire - den är jättekonstig :S Så det slutade med att vi fick ta en halvtimmes lång promenaaad.. suck.. fan va lat jag är egentligen, men i värmen och med solen som bara bländer en och massa bilar som kör förbi är det inte en trevlig promenad. Men för övrigt var dagen helt okej :)

 Erika är en riktig patriot haha

 
Fanns massa halsband, hattar, skålar mm för 4:e juli
Magnus köpte en flagga, skitsnygg ^__^

28 juni

Att säga hejdå till dig på flygplatsen var bland det svåraste jag gjort på länge. Redan de första dagarna här hoppades jag, varje gång telefonen ringde, att det skulle vara du. Sen igår så ringde du och om du bara visste hur överlycklig jag blev då :D Jag har drömt om dig varenda natt., och det här gäller ju bara en månad. Jag har jättekul här, men önskar att det inte behövde ligga så långt bort från dig. Men det är bara 26 dagar kvar, och till dess ska jag ta vara på min tid här och njuta av solen och umgänget :)

Saknar också alla kompisar och konstigt nog Sveriges lite svalare väder, här är det varmt som tusan 24/7!


Ju större, desto bättre?

Kom hem för ett par timmar sedan, kan knappt röra mig än haha (Dunkin Donuts till frukost och Burger King till lunch - need I say more?), åkte ner till ett köpcentrum, gick runt i olika butiker och käkade såklart fettiskäk efter det. Jag fattar inte hur vissa jag känner här inte ens e överviktiga, det finns så mycket, och så stora.. Herregud...
Hursomhelst så inhandlade jag en present till Max och Erika blev som galen i vissa butiker och köpte en massa Twilight-prylar.. såklart..Imorgon är det tänkt att vi ska träffa Brenda och Nicole. Ska försöka fixa tatueringen redan nästa vecka, hört att det finns ett jättebra ställe här i New Hampshire :)

The King of Pop is dead

Ikväll för bara någon halvtimme sedan fick vi höra på nyheterna att Michael Jackson drabbats av en hjärtinfarkt och omkom. Det kom som en chock, trodde aldrig det skulle ske redan nu. Det gick inte alltid så bra för honom med media och alla rykten, men fan musiken var det aldrig nåt fel på!


                               R.I.P


Framme i USA

Landade igår, allt gick bra, och nu kan jag andas ut - tills vi ska på planet tillbaka hem dvs. Hon är tjugo i ett i Sverige men jag är van vid tiden här nu. Kan knappt röra mig efter allt jag hittills käkat men man lever ju bara en gång, och det finns så mycket mer att moffa i sig här än i Sverige ;) Jättekul är det att träffa mormor och Gene igen. Imorgon ska vi träffa våra kusiner, finns så mycket att se fram emot! Cannobie Lake Park och 4e juli står helt klart högst på listan! Saknar kompisarna och älskling dock, men vi mailar, och han skulle slå en signal nån dag också :)


Hej så länge!


Snart så!

Bio med älskling ikväll, ska bli jättetrevligt! Imorn blir det fika med Mohiba. Midsommar firas med Nina, Fanny och de. Träffar kanske Frida på fredag. Lördag städar jag, tvättar massa kläder till resan och på söndag packar jag. Måndag har jag inget planerat än packar väl det sista och sånt, får se vad som sker mer. Kan i alla fall säga att jag inte får någon sömn natten till tisdag, runt två på tisdag eftermiddan åker vi och jag e så jäkla ivrig! :D


Tio dagar

Snart åker vi till USA, ska bli jättekul att träffa släkten och Daniells nyfödda son Dillon :-) Blir troligtvis många grillfester, dagar på stranden, shopping i Boston och 4:e juli firande. Längtar som fasen! En hel månad där är ett bra tag, så jag lär mot sista veckan sakna Max och mina kompisar här i Sverige jättemycket! Men samtidigt så träffar jag bara släkten vartannat år eller ibland varje sommar.. Hoppas flygresan går bra också, jag har blivit så paranoid nu de senaste åren, när det gäller flygresor. Tur att jag har musiken som kommer dunka i mina öron under hela resan ;)

Sommarlov!!!

Fan va nice, nu är andra ring över - sommarlovet är äntligen här, det ska firas! Tvåan med stränga lärare var tufft, men OP07B överlevde och efter lovet blir det ett ganska slappt år, med bra schema... - har jag hört iaf..

       
ser drogade ut men who gives a rats ass           Emma och Malin :)

       
Frida och Hulya garvar åt nåt                    lite suddig utsikt över scenen

Ikväll blir det fest hos Frida, får se om man vaknar upp med baksmälla och minnesluckor imorn, eller inte. Nä ja skojar bara, jag är inte sån som festar för hårt.. (haha)
Hursomhelst ska det bli kul ikväll!

Tack!

Tack för gårdagen, du är alldeles underbar ♥
Jag älskar dig massor!


Klarade det!

Så idag fick jag reda på att jag klarade provet på människosyner, men bara precis. Det var i och försej ett G-prov så hade ändå inte kunnat få mer än godkänt. Men fan va jag var nervös över att inte klara det! Hela betyget i kursen hängde på det provet! Nu kan jag i alla fall andas ut. Blir väl lite mer pluggande senare ikväll inför sista provet innan lovet. Psykologin är inte svår så känner mig säker, satsar på minst ett VG ;)


RSS 2.0