Sundsvall

Igår var en jättehärlig dag! Började lite segt dock med tanke på att jag gick upp redan halv fem på morgonen. Duschade, fixa mig och gick ut. Var så stressad att jag glömde ta med digitalkameran, men tur att man har kameramobilen. Åkte till Stockholm och bytte tåg där till Sundsvall. Fem timmar sammanlagt hemifrån dit. Hade ingen tidning med mig, bara mobilens inbyggda mp3. Lyssnade såklart på Sebastians alla tre skivor, plus Be Aware och några andra olika låtar. Utan musiken hade jag helt klart däckat på tåget. Var sååå jäkla trött! Nog om det, jag anlände tio i tolv och mötte upp farmors bror Stig, som jag inte träffat sen jag var kanske fem år. Vi hade mycket att prata om och lunchade och sedan strax efter det gick vi direkt till torget och försökte hitta stället där Sebastian skulle framträda. Vi satt på en bänk hyfsat nära scenen. När Sebastian väl klev upp och började sjunga vaknade jag till. Han sjöng tre låtar från varje album; Serial Lovers, Words and Violence och Do What You´re told , aukustiskt. Lät helt underbart såklart :-) Det hade ju varit ett tag sen jag såg honom sist. Det är tur att jag fick höra om den här spelningen annars hade jag gått miste om den. Jag har inte kunnat logga in på MySpace på jättelänge nu.. Hursomhelst efter att Sebastian sjöng gick jag såklart fram till honom snabbt för o säga hej o så. Efter det åkte jag och Stig upp till bergen, käka glass, sen bar det av till tågstationen. Kom till Västerås tio i tio och Max var så gullig och hämtade upp mig på centralen.  Åkte hem till honom en liten stund innan jag gick hem. Stackars han, jag va en aning borta och osocial eftersom jag höll på somna på vägen hem också och kunde knappt hålla ögonen öppna :P Somnade redan halv tolv - på en lördagkväll dessutom, det är de kvällarna jag brukar vara uppe som senast och festa till fem på morgonen ^^ Men det var i alla fall jättekul att åka till Sundsvall och se Sebastian och träffa en släkting efter flera år.
 
 

Back in school

Okej, första dagen var inte så hemsk som jag trodde den skulle vara. Var som sagt härligt att träffa gänget igen, Frida var dock inte i skolan men alla andra var där :) Fint väder var det också solen skiner än, sommaren är här!




Söndagkänsla

Fyfan imorn börjar skolan igen.. Jag tycker ju det ska bli kul att träffa gänget igen men jag verkligen avskyr skolan, läxor, prov.. Fast har bara ett prov kvar som jag vet hittils innan sommarlovet, det är ju trots allt bara två veckor kvar! Så jag kommer ju lyckas stå ut. Nu den här veckan kommer jag vara hemma mycket och plugga på det som väntas imorn från bl a Anki. I helgen händer inte mycket, han är upptagen så kommer inte kunna träffa honom. Tid ifrån varandra är bra, man kommer driva varandra till vansinne annars om man umgås hela tiden ;)

Hursomhelst så får vi se om jag har migrän eller bara en mild huvudvärk imorn efter skolan. Jag håller er updaterade om "The House of Pain" och plågeripersonalen där.

Hej så länge!

Rummet äntligen städad!

Efter nästan tre dagars städning i mitt rum blev jag äntligen klar idag - vilken lättnad! Det får absolut inte bli lika stökigt igen. Imorn ska jag ner till stan och köpa fyra affischer; Stones, AC/DC, Beatles och Queen - behöver lite mer omväxling har typ bara Sebastianposters och två andra på Aerosmith och Beatles.. Hursomhelst så har jag även lyckats koppla högtalaren rätt den här gången så kan lyssna på mina LP-skivor.

Rummet före:
 -- efter

             

Har i alla fall bråttom nu, han ringde nyss och jag måste snabbt in i duschen sen dra dit :D

Ensam hemma

Har varit hemma nästan två timmar nu han skulle åka iväg till sin kompis en stund och cheer him up medans jag skulle försöka städa upp lite i mitt helvettes stökiga rum. Nu börjar jag bli klar orkar inte mer med det.. Ja.. Han är där, dem andra är där borta och jag är här.. helt ensam.. suck.. lyssnar på lite musik och spelar löjliga spel som bubble shooter och tetris.. fan efter bara tjugo minuter ensam här hemma började jag tröttna.. Kan inte han ringa snart? Eller kan inte de komma hem snart? Anybody out there?? Det börjar bli mörkt och jävligt dött här.. Laptopens batteri är snart slut, sladden ligger i vardagsrummet, men e en sån mes att jag inte vill in dit pga tre nattfjärillar som flyger runt.. fan va töntig jag är.. Nåt måste hända nu innan jag ruttnar bort av uttråkighet!!

Pulsen uppe i 1000

Nu har jag jobbat hela helgen och kom hem från ålderdomshemmet för nån timme sen och är helt slut. Kom hem sent igår och fick två timmars sömn, men det var det värt, tillbringade kvällen med honom :-) Han är ju för underbar! Jag är glad redan nu bara för att jag vet att vi ska ses igen ikväll. Jag är så lycklig hos honom! Finns inga ord som är tillräckligt bra att beskriva mina känslor för honom - Han betyder så mycket för mig!

If this isn't love then what is?

Va ledig idag och orkade inte sitta hemma och bara plugga konstant så jag drog ner till stan med syrran och hon inhandlade en tröja från Gina och jag provade två bikini, jag hade så sjukt svårt att bestämma mig vilken jag ville ha så åkte hem tomhänt och ringde strax efter det till honom :-) Han har blivit mer sjuk stackarn och jag har enorma skuldkänslor eftersom jag smittade honom för någon vecka sen. Han och jag ska nog inte ses idag och det började jag misstänka direkt efter vårat samtal så jag drog ner till stan igen runt fem med mamma för att prova de olika bikinin igen. Efter mycket om och men lyckades jag välja. Det blev den här underbara:

298kr men det var den värd ^^

Inhandlade även ett par skor, de kommer från pengarna jag skulle spendera i USA men fan de är så snygga och kärlek till de säger jag bara :D Älskar de här skorna!




Krya på dig baby! Och förlåt att jag gjorde dig sjuk...

Damn boy, I really like you!

Än en gång skriver jag ett inlägg om Dig. Den lyckan du skänker mig är obeskrivlig. Jag värderar vartenda sekund hos dig. Bara du får mig att vakna till och bli jättepigg tidigt på morgonen, du är den enda som får mig att skriva såna här saker på min blogg, du är den jag verkligen tycker om.. jättemycket!

Tillbaka till ålderdomshemmet

Idag ska jag äntligen få komma tillbaka till praktikplatsen. Blev utkastad i onsdags pga min förkylning och hosta, vilket jag absolut förstår eftersom det innebar risk för smitta på de äldre. Idag mår jag mycket bättre hostan är i stort sett borta. Har faktiskt saknat ålderdomshemmet. Att vara hemma hela dagarna är inte kul när alla andra går i skolan/jobbar. Pluggade en del tosdag och fredag eftermiddag i och försej. Träffade honom några gånger också :-)

Ska väl kolla lite på tv nu.. fan va tråkigt jag har.. jag börjar inte förrän en timme och 45 minuter..... suck

R.I.P Findus

Idag, efter tio år hos oss, gick du bort. Du var den absolut gulligaste och gladaste katten man kunde önska sig. Du blir aldrig bortglömmen, du kommer alltid finnas i våra hjärtan...

     

Crazy or just very much in love?

Han är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på när jag somnar. Jag blir jätteglad bara när jag hör hans namn. Jag kan se fram emot ett enda telefonsamtal i timmar och helt enkelt längta efter att få höra hans röst. Jag känner hur exakt allt han säger berör mig till och med om det så bara är ett "Hej gullet" Jag har aldrig nånsin känt såhär för någon förut. Vågar inte säga K-ordet än efter bara några få veckor men fan han lyser upp min dag! :D


SJUK!

Nu ligger jag här hemma helt genomförkyld. Det är så jävla vidrigt och dålig tajming nu när jag går praktik och allt. Skulle faktiskt gå till ålderdomshemmet idag, men när jag väl gick ut kände jag bara hur illa jag faktiskt mår. Blev smittad av detta i helgen och jag visste att risken fanns så jag kan bara skylla mig själv. När man trodde att det inte kunde bli värre märkte jag imorse att jag smittade honom och nu är han krasslig i halsen och jag känner mig hemsk för det. Han är den sista personen jag vill smitta. Hoppas han blir friak snart.. jag också för den delen så jag kan återgå till praktiken!

Ska inte bring you down med dåliga saker en del roliga minnen från helgen har man ju alltid ;-)

VALBORG

 
 

FRIDAS 18 ÅRS FEST

 
 

Senare den kvällen drog vi såklart till krogen


RSS 2.0