Livet är underbart!

Nyligen hemkommen efter en helt fantastisk vecka i Kallinge med älskling! Han är i sin gamla lägenhet just nu och packar ner det sista, sen skulle vi höras mer senare. Han åker tillbaks på söndag så kommer fortfarande vara okontaktbar i princip tills skolan börjar igen.

Kallinge är förvånansvärt litet! Om vi säger såhär; Kallinge Centrum består av en rondell, varav tre av hörnen har placerade pizzerior och fjärde hörnet en frisörsalong! Men mysigt är det ändå. För att vara en etta är hans lägenhet ganska stor. Myskväll fredag och lördag. Söndag gick vi på barnkalas, kul var det att träffa fler vänner till honom. Måndag till torsdag jobbade Max, men han slutade ändå runt fyra, halv fem, och jag sov till typ tolv varje morgon, så gjorde inte så mycket för mig ^^

Vi har åkt mycket till stan nära Karlskrona, hittar ganska bra nu redan, vilket kan bara anses som fördel, eftersom vi ska bo där senare efter sommaren :)) ♥


22 oktober

Då sitter man här hemma med feber, hemkommen efter ett besök på vårdcentralen. Ska  försöka vila lite sen plugga, så jag inte måste ta med mig allt ner till Kallinge. Är trött och ganska hängig, men tänker på samma gång att jag vill färga håret igen - hur fjortis-stil är inte det? :O Hatar fjortisar, stilen, som de pratar när de säger till exempel "lullig".. eller heter det "lollig"?... eh.. och, vafan säger de mer för konstiga ord..? I vilket fall så står jag inte ut med såna xP

Hursomhelst så hittade jag den nya hårfärgen i tisdags när jag o mamma var och handlade :)


Den e inte lika rödtonig som den ser ut, mer ljusbrunt/mörkblont ^^

I love you

Ja, den här texten är från John Lennons "Woman", men texterna är så fina och passar verkligen in på mina känslor för Max, så jag snor lite till det här inlägget  :)

Boy I can hardly express
My mixed emotions at my thoughtlessness
After all I'm forever in your debt
And boy I will try to express
My inner feelings and thankfulness
For showing me the meaning of success

Please remember my life is in your hands
And boy hold me close to your heart
However distant don't keep us apart

Bättre lycka nästa gång

Provet gick åt helvette, jag förstår inte hur det är möjligt - jag hade en bra känsla inför det. Aa.., det här e ju sunkigt, får som mest G. Ingrids prov ÄR svåra, nu är det bevisat. Ska inte grubbla över det dock, inte värt det, gjort är gjort, och jag får helt enkelt hoppas att det går bättre nästa gång.

Folkhälsokunskapen börjar om tjugo minuter, resten av grupperna ska hålla muntligt framföran om en riskfaktor. Min grupp kuinde inte i måndags, eftersom Malin hade alla papper och inte var där. Hon är än okontaktbar, och Frida e inte heller i skolan idag, så vi får se vad som händer.. Vår lärare kan vara ganska sträng, så jag hoppas ju självklart på det bästa, men är förberedd på det värsta. Dagen känns oändligt lång, vill bara att veckan ska ta slut så jag kan åka till älskling! :)

Mössprovning

Hemkommmen efter en lång, men ändå härlig dag. Vi hade som sagt mössprovning, och studentmössan är nu beställd!


Jag och Frida älskade mössorna, vi trodde till en början att carlforsskas skulle vara svarta, men det var bara testmössorna som var det xP


Jag och Frida testade dessutom de läckra studentbrillorna ;)


Hotpantsen vi tänkte beställa, men bara själva studentmössan var så dyr, så blev ingen

Hursomhelst så är tågbiljetterna hämtade, och sitter säkert i mitt rum :) Älskling ringde precis efter jag köpt de, och vi ska höras mer ikväll :)) ♥ 

Nu måste jag repetera lite inför samhällskunskapsprovet, ciao!

20 oktober

Sitter i skolans bibliotek, efter en lång filosofi lektion. Om en halvtimme ska vi äntligen få prova studentmössor! Ska bli jättekul, det är inte långt kvar nu tills studenten. När man tänker tillbaka på första året, har tiden bara flygit förbi :)
Efter det har vi lyckligtvis lunch, jag sitter här och svälter ihjäl, med andra ord; jag är tillräkligt desperat o käka skolans kalla/råa, gamla lunchrester. Dagens avslutas med svenska, och till sist psykiatri. Sen, tar jag första bussen ner till centralstationen och köper biljetterna! :D<3 Kommer inte släppa taget om de en enda sekund, är för nojig helt enkelt xP


19 oktober

Kom nyss hem, och är helt slut. Men bara fyra dagar kvar, sen är det lov!!
Det här höstlovet kommer vara den bästa jag haft någonsin, för den kommer jag tillbringa med älskling :) ♥ ´
Blir ingen halloweenfest, troligtvis ingen utklädnad heller, men de där halloweenfesterna har med åren bleknat på något sätt ändå.
Jävlar, imorgon hämtar jag ut tågbiljetterna, jag är såå ivrig!! :D Igår låg jag nästan hela natten och tänkte på den dagen då Max hämtade oss på flygplatsen och hur underbar han var senare när vi va hemma. En av de bästa kvällarna i mitt liv, helt klart! ♥

Projektarbetet

Sitter inne på mitt rum och lyssnar på the John Lennon Collection, och har allmänt tråkigt framför datorn. Om två timmar kommer Frida hit och vi ska arbeta med projektet. Det finns en till grupp i vår klass som håller på med exakt samma sak, *host - copy cats*, så det gäller att vi gör riktigt bra ifrån oss. Hon har redan ordnat en intervju med en tjej som varit med om det vi ska arbeta med, och jag har en till idé som jag inte tänker berätta för någon annan än just Frida. Vi ska satsa på ett MVG, och fan om vi inte får det, för vi har riktigt bra shit på g! ;)


Lugn plugglördag

Blev väckt imorse vid tolv av att älskling ringde mig. Det finns inget mer underbart än att höra hans röst först av allt annat. Det ger mig en kraft och energi som håller hela dagen :) Vad hade jag gjort utan honom? ♥

Idag tänker jag ladda inför samhällkunskapsprovet på måndag. Det är inte så svårt, tror jag kommer göra ganska bra ifrån mig. Tack vare Max och att han peppar mig så mycket har jag börjat satsa högre, och jag tänker till och med försöka uppnå MVG. Jag har tidigare varit den som gett upp och nöjt mig med VG om jag blivit stressad under ett prov, då det bara återstod en kvart eller så. Men det är som Max säger, om de i alla fall ser att jag började med MVG-uppgiften och skriver mitt bästa får jag kanske något plus för det och de ser att jag försökt.

Längtar tills jag tagit studenten, jag är mycket ivrig och förväntansansfull inför flytten till Kallinge! :D ♥

Jag vill härifrån!

Jag saknar älskling så det gör ont! Jag vill inte vara utan honom en sekund till, man måste ta vara på den tiden man har tillsammans. Jag ser ständigt par som håller om varandra på stan eller i skolan, igår såg jag en kille som hade likadan jacka som honom, och jag blev helt till mig, och trodde faktiskt i en sekund att det var Max. Jag har blivit galen.
Har en av tidernas bästa låtar i huvudet, som får mig att tänka på honom ännu mer. Jag älskar honom så mycket, och snart åker jag ned till Kallinge och det ska bli så fantastiskt kul o se honom igen! ♥♥

Kan inte lägga ut videon på den här bloggen, men här e länken till Led Zeppelin - All My Love:
http://www.youtube.com/watch?v=qBI_Av00_Fo&feature=related

15 oktober

Sitter här hemma och har en av de tråkigaste tiderna på länge. Är så trött, orkar inte gå upp tidigt till skolan i det här vädret, när det e så kallt och mörkt. Man vill ju inget annat än ligga kvar och lindra täcket runt en, så man håller sig varm. Men nu dröjer det fleera månader tills man kan njuta av sol och hyfsad värme. Sverige blir inte så jättevarmt under sommaren. Vill så gärna till Spanien eller Grekland. Möjligtvis Thailand. Någonstans där man kan åka iväg med älskling och bara glömma allt annat och slappna av. Avstängda mobiler och bara ligga på stranden hela dagarna. Sunkigt att körkortet kanske tar hela summan vi tänkte spara till en resa. Får se vad som sker längre fram.

Finns inget mer o säga förutom att dagen gick bra, jag var nog lite väl nojig, tror inte alls många märkte att jag gick runt osminkad.

 Jag kan bara vänja mig.
                                                                            Kommer se ut såhär tills
                                                                            ögat blivit bättre
                                                                           Kan dröja ett par veckor...

Make-up free time

Hemkomen efter ett långt besök hos läkaren på ögonmottagningen. Trodde de skulle komma med bättre nyheter, men det jag fick får duga tills vidare. Och visstja - jag får inte använda maskara, eller kajal. Dum som jag är trodde jag att det inte va skadligt om jag bara sminkade mina övre fransar, men så fel man kan ha. Jag ska slänga ut kajalpennan och båda maskarorna, för de är ju "infekterade", vilket innebär stor risk för mina ögon om jag använder samma efter de blivit bättre. Det kommer vara väldigt skumt till en början, eftersom jag är så van att sminka mig lite även till vardagen. Men jag överlever nog! ;)

Urk.. idrott sucks big time

Hemkommen efter en fruktansvärd ansträngande, och plågsam springtur runt arosvallen. Klarade två kilometer på 13 minuter och 35 sekunder, vilket e ett under, jag trodde först att det skulle ta 20 minuter eller mer. Hursomhelst så är jag förvånad, men ändå stolt oavsett hur tiderna gällde. Jag klarade det trots allt bra mycket bättre än vissa andra ^^
Kommer ha en helvettes muskelvärk imorgon, så det är ganska sunkigt att jag ska upp tidigt för ett prov och sedan ha en väldans lång håltimme. Men, det kan ju ha varit värre ;)

11 oktober

Hemkommen efter att ha sagt hejdå till killen. Nu har han packat ned allt, lägenheten står tom och nu flyttar han ner söderut. Vill följa med, men jag e "fast" i Västerås tills jag tar studenten.
Nog om mitt tjat att jag vill härifrån, igår hade Nina sin 18 års fest - med 80-tals tema. Det var jättekul! Förfest hos henne, sedan tog vi 21.20 bussen ner till stan och drog till konrad. Åkte hem med sista nattbussen, jag och Emelie sov hos Nina, vi satt nere i hobbyrummet och käka snacks och snackade lite skit innan vi lade oss :)

 



Snodde denna bild från konrads hemsida, haha vet inte vafan jag håller på med, men jag får skylla på alkoholintaget :D


24 timmars längtan!

Imorgon kommer älskling, och jag är så glad bara jag tänker på det! Blir dock bara imorgon han och jag kan umgås, på lördag kommer hans bror upp hit och de kommer storstäda och flytta ut möblerna, och jag kommer va på Ninas 18 års fest. Festen börjar inte förrän 18 så jag hinner kanske hjälpa til med något. Kommer vara konstigt, och inte minst sagt jobbigt att behöva säga hejdå till honom efter ett dygn tillsammans, men snart är det här velandet över - om lite mer än ett halvår. Tiden går ändå fort, before i know it kommer vi ses varje dag ♥

Ms. Crappy "Duck" teacher

Kom precis hem från ett mindre hemsk tandläkarbesök. Dagens plus i kanten var att jag inte hade några hål.
Jag var till en början glad över att missa idrotten, men med tanke på att det tar ca 50 minuter att åka till Råby från skolan, fick jag lämna Ankans lektion tidigare. Hur var hennes reaktion tror ni? Hon blev kall, aldrig har jag sett henne var så ividrig mot mig. Jag menar, ja hon har favoriserat vissa elever, och behandlat en del illa, men jag har aldrig märkt ett sånt beteende mot mig, för en tid hos tandläkaren :S "Man får helt enkelt inte lämna skolan för läkar- eller tandläkarbesök, men det är ditt samvete" WHAT?! Står inte ut med hennes beteende, snart hänger jag på resten av klassen och fixar något möte o snackar om hennes beteende mot oss. Tänker inte lägga ner mer tid på Djävulen själv, utan nu ska jag bara kolla min facebook, sen plugga

/Förbannad elev som ska se till att, innan hon tagit studenten, se till att den läraren lär sig bete sig bra, och inte använda sig av dubbelmoral.

Want my boy here now ♥

Sitter hemma hos mamma en lördag kväll och har allmänt trevligt och avnjuter några glas rött vin. Saknar älskling så mycket! Han kommer hit om sex dagar, han sa några av de mest underbara saker till mig igår! :)) Jag blir så rörd varje gång, så glad, jag lyser upp bara jag tänker på honom ♥ Snart flyttar han ned till Karlskrona, där han fått jobb. Blir mer av långdistans förhållande, men jag har inga problem med det. Visst, det kommer vara tufft att inte vakna med honom vid min sida varje morgon, men vi kommer klara det! Jag bara vet det! Aldrig har jag känt såhär för någon, om det inte vore för honom hade jag inte haft det så bra ställt till nu... Har aldrig kunnat lita på någon förut, nu litar jag på Max med hela mitt liv! Han är mitt liv, mitt ALLT! ♥

Ska slå en signal till honom inom kort, det har gått alldeles för många timmar sedan vi pratat. Inte långt kvar nu. Snart flyttar även jag från Västerås, bosätter mig med honom, den viktigaste personen i mitt liv! ♥ Kan inte vänta!! :D


RSS 2.0