29 september

Återigen sitter jag i skolans bibliotek och inväntar dagens sista lektion. Kära Frida sitter till höger om mig, och orkade inte medverka sista lektionen, men jag tvingade henne, vilket resulterat att hon as we speak trycker sönder tagnentbordet.

Igår var ytterligare en svår natt, jag kunde inte somna, det blev för tomt efter att han åkt tillbaks. Kan inte vänta tills allt velande är över. Men vad har jag för rätt o klaga? Jag är inte den som måste köra i timmar fram och tillbaka och packa en massa tunga lådor. Älskling har fått göra såå mycket. Men som sagt inte många dagar kvar nu, snart har han bosatt sig i Karlskrona, och jag kan personligen inte heller vänta tills jag får komma bort från Västerås!! Inget illa mot denna stad, men har bott här hela mitt liv.. It sucks big time!

Helgen har varit lugn, inte haft så mycket för mig, tills på lördag eftermiddag, då jag var på Midnight Scrapers signering i Sala med Bizze o Annika. Träffade även Isabelle, som åkt dit med sin pappa. Jag köpte deras senaste album, och jäklar! Den e hur bra som helst. Max, som anlände Västerås vid elva, halv tolv tiden, har lyssnat och "granskat" (som han gärnma ville kalla det) skivan. Vet dock inte vad han tyckte jag va i duschen när han lyssnade.. Har haft en underbar tid med honom de få dagarna han varit här! :)) Jag tröttnar aldrig på o höra hur vi snart är sambos och jag blir mer kär i honom varje gång vi ses! ♥


Fredag en dag tidigare

Slutade förvånansvärt tidigt idag. Halv ett, det e inte varje dag. Gick på stan lite med Frida och inhandlade en tröja från Cubus :)

 

Nu e helgen här för mig redan. Ingen lektion imorn, dock en massa läxor och prov att plugga till. Blir ingen Varberg i helgen tyvärr, inte bara pga läxorna men älskling ska leta lägenheter i Karlskrona, för han fick jobbet där! :D Jävlar, va glad jag blev när jag fick höra det igår kväll, jag är ivrig för hans skull :)) När jag väl tagt studenten kan jag bara hoppas att jag också kan lämna den här staden. Se lite mer av Sverige. Blir lite tråkigt o stanna kvar här, med tanke på att jag bott här alla mina 19 år!

Förbannade håltimme!

Igår kväll, strax efter åtta åkte älskling till Varberg, det är det absolut svåraste jag måste göra mot slutet av varje/varannan helg, behöva säga hejdå. Jag vet att det kanske verkar konstigt att jag blir såhär varje gång, men inget är detsamma utan honom. Exempelvis nu efter skolan, när jag ska hem till honom kommer det vara tyst, och han kommer inte vara där och krama, eller ge mig en puss när jag kommer in genom dörren. Vi ses kanske inte ens den kommande helgen. Jag hatar att tänka på det, men det går verkligen inte att låta bli! Allt i mitt liv involverar honom; mina planer för dagen, mina beslut, han finns i mina tankar nu, alltid
Just nu sitter jag o glor framför en 10 tums skärm och hade hellre, om jag fick välja göra vadsomhelst för att kunna träffa honom bara en liten stund. Det hade betytt såå mycket!
Jag får försöka tänka positivt.., jag har att se fram emot, till nästa gång han och jag ses!
Men.. neej jag vill till Varberg nu i helgen, jag kan inte vara utan honom, jag vill inte vara utan honom! ♥♥


Imorgon ♥

Jag längtar så mycket, vill inte vara utan dig en sekund.
När jag inte är med dig, finns du alltid i mina tankar, och jag längtar efter att få hålla om dig igen!
Tiderna med dig är de bästa, du är den viktigaste personen i mitt liv.
Jag älskar dig mest av allt och alla i världen! ♥

16 september

Strax går jag hem till älskling, ska diska, bädda, plugga osv. Ser ut som om han kommer hem nu i helgen, jag var nästan övertygad om att han skulle komma hit nästa helg, men jag är så glad att jag får se honom om bara några dagar :)) Tänkte fråga om han vill gå med på kulturnatten, skulle va kul om han kunde träffa Erika K dessutom :) Han och jag har också planer, så det e ju lite synd att helgen inte är längre. Hursomhelst så ska jag ta vara på varenda minut med honom! ♥

Sunkig, lång dag

Filosofilektion klockan 8.00, följt av nästan fyra timmars håltimme. I vanliga fall hade det inte gjort så mycket, men Malin drog till sin kille, och Frida hade inget individuellt val imorse, så hon låg hemma och sov, och jag? Jag stannade i skolan en stund och gjorde klart en läxa och gick in lite snabbt på facebook. Sen fick jag nog, jag slog en signal till Frida, väckte henne, men sånt händer ibland ;) Mötte upp henne på stan, och vi avnjöt som vanligt McDonald's. Börjar tröttna enormt på det dock..
När vi ändå var på stan passade vi på att kolla efter klassfotot, vilket sitter upp på fönstret vid en butik, och helvette vad besviken man blev över det..! Jag ser allmänt skum ut, men som lite skadeglädje blev jag inte värst av alla på fotot ^^ Tråkigt bara att precis vem som helst som passerar fönstret kan se det.. Men jag ska inte grubbla över något så löjligt. Jag är ändå helt insatt i att sakna min kille ♥ Idag är det exakt en vecka sedan han åkte tillbaks till Varberg. Än är det inte bestämt om han kommer hem den kommande helgen eller nästa efter det. I vilket fall längtar jag som tusan!! :D ♥


Kan inte vara utan honom

Det blir alltmer jobbigt för varje dag som går, jag somnade- och vaknade ensam, i en tom säng, kollade hans post efter skolan och det var tyst så fort jag klev in i porten.. I vanliga fall hör man, i hela trappuppgången, att han spelar exempelvis AC/DC och visslar eller sjunger till det. Jävlar! Låter som om jag aldrig kommer se honom igen, han är ju för helvette bara i Varberg, men jag känner så starkt för honom att bara 24 timmar utan honom är för länge. Han är den viktigaste personen i mitt liv! ♥


Söndagstråk

Den kommande helgen är det kulturnatten. Ska bli jättekul! Jag har bokat med Erika K, Nina och syster. Frida frågade också om vi kunde gå tillsammans, men jag sa som det var att jag redan hade bokat, men att jag skulle försöka hinna o träffa henne en liten snabbis också. Så återgår jag till Erika och dem. Jävlar, har planer inför den kvällen redan. Ska käka minst ett kilo brända mandlar, kanske dra till kulturama och se någon film och så :)

Nu är det söndag, och det väntas en lång dag imorn. Tur att man har Malin och Frida, annars vore det hopplöst att ens orka med det. Inte för att vi fått mycket läxor än, det återstår o se hur det blir. Min grupp bör börja med projektarbetet snarast.

Ska städa nu, skriver mer när jag orkar helt enkelt
Ha det bra, alla :)

10 september

Det är sjukt hur mycket man kan sakna någon. Det har kommit till den gränsen att jag inte kan vara utan honom en enda dag innan jag börjar sakna honom och tycka det är tomt och tyst utan hans närvaro. Jag känner mig mer hemma när jag e hos honom, än när jag e i min mammas lägenhet. Han och jag kommer så bra överens med i stort sett allt.
I stunder som dessa, när jag e i skolan innan kompisarna, och inte har något speciellt för mig, tänker jag som mest på honom. Hur jag bara vill att han ska komma hem, eller att jag åker ner till Varberg. Usch, för första gången någonsin önskar jag att vi hade mycket läxor så jag var sysselsatt konstant!

Hur tänker dem egentligen?

Skoljogging i Rocklundaskogen imorn, usch.. fick höra om det först några timmar sen av Frida när vi satt inne på McDonald's och tog våra fatsointag till låren. Men hur fan tänker de på skolan?? Vi har skolfotografering samma dag. De förväntar sig alltså att vi ska springa det långa spåret, bli snuskigt smutsiga och svettiga, duscha och hinna fixa oss i tid till fotograferingen? Vill inte låta som någon jobbig fjortis som behöver fem lager tjockt- och några nyanser för mörk foundation, en hel flaska hårspray till håret, och äckligt ljusrosa/hudfärgad läppstift, men man vill ju vara lite fixad inför det. Fan om jag blundar på kortet, då blir jag förbannad!! xD

Imorse åkte älskling tillbaka till Varberg. Var så svårt o säga hejdå till honom. Vet inte när vi kommer ses igen.. Vill ner dit nu i helgen, saknar en del pengar dock, så blir inget. Får se vad som händer helt enkelt.


Bästa förslaget nånsin!

Jag är inte den typen som planerar mycket inför framtiden, jag tar dagen som den kommer. Samma gäller för älskling. Men fan, ibland kan saker och ting ändras. "Vi måste prata lite allvar" kan betyda något positivt! Det var allvarligt, men riktigt bra nyheter! Jag är fylld av extas redan! Ett år kommer gå fort, och när det kommit till den stunden kommer det bli en av mina lyckligaste dagar!! :D ♥

♥ Maximilliano Garrido Canessa ♥

Jag brukar aldrig skriva två inlägg på samma dag, men, ååhh jag är så GLAAD!! Måste få skriva av mig!
Jag pratade i telefon med älskling nyss och han sa som alltid så underbara saker, som jag blir helt rörd av! Han är det bästa som hänt mig! Han gör mig så himla lycklig, jag känner hur mitt hjärta slår snabbare och hårdare bara nu av att jag tänker på honom. Jag kan inte vänta tills vi ses igen och jag får hålla om honom!

Sen jag träffade Max har jag blivit en mycket gladare, mer optimistisk och bättre person! Jag vill va med honom alltid! :D ♥

Hemma sjuk...

Hatar att sitta hemma, när alla andra e i skolan eller på jobbet. Jag har förbannat tråkigt, men kan inte gå nånstans jag e magsjuk.. tror jag, kanske matförgiftad.. Men jag har i alla fall sjukanmält mig för idag för o va på den säkra sidan. Frida fick utbrott när jag sa att jag övervägde o komma till skolan senare idag om jag mådde bättre haha hon verkade dock inte oroa sig o bli smittad igår när jag sa att jag mådde dåligt.
Mår lite bättre nu, men det här med magsjukan kan komma smygande igen när som helst. Men är just nu utvilad och ska plugga lite. Sen förhoppningsvis håller jag mig frisk resten av dagen.

Nu i helgen kommer älskling hem, men inte främst för nöjes skull, han behöver fixa en grej så fort han kommer hit, men sen under resten av tiden han e här ska vi såklart hitta på grejer :)


RSS 2.0