Så glad

Pratade med älskling om studenten och jag sa hur kul det är att han tar ledigt så han kan komma på den. Eller, ja jag håller tummarna, inget är helt säkert än om han kan. Hursomhelst så blev jag först jätteivrig, men nu av någon konstig anledning är jag nästan nervös inför studenten. Det är ju bara ungefär fyra månader kvar! Tänk - det är sista dagen som student, ingen mer skola, läxor och prov, klasskompisarna går åt skilda håll. Då väntas jobb, det vuxna livet - det självständiga livet, ansvar man ska greppa taget om. Kommer kännas skumt till en början tror jag, men det kommer samtidigt bli helt fantastiskt! Jag kommer så småningom jobba, och bäst av allt bo tillsammans med Max! ♥ :))

Pigg som en murt

Hatar det uttrycket, så egentligen är det inte logiskt att jag har det som rubrik men kom inte på bättre. Jag är i alla fall jättepigg och det känns som om jag vänt på dygnet på bara några timmar. Jag känner nu att jag skulle kunna vara uppe hela natten. Det har troligtvis med alla underbara samtal jag haft med älskling idag (och kanske lite av vinet) att göra. I vanliga fall är jag inte såhär pigg. Jag skulle till och med orka gå en hel skoldag i detta tillstånd jag befinner mig i nu. Otroligt men sant!

Oh why don't I use my mind more often?

Hemkommen, sjukligt mätt efter en trevlig middagsbuffé på Hong Kong.
När vi väntade på bussen hem blev jag och syster som alltid flummiga, det ligger i våra gener, hela Smith-släkten kan vara aningen "wacko" ibland. Vi tog konstiga eskimå/terrorist-bilder och jag fick helt enkelt lust att lägga ut dem på bloggen. När jag då började överföra bilderna från hennes mobil hade jag helt glömt bort #1 hur många bilder hon faktiskt har (847) och #2 att jag överförde dem på min användare på datorn, som jag inte gjort på två år så det lär ta en väldans lång tid tills alla bilder e inne på datorn. Kul..
(hämtar lite vin under tiden...)
Tillbaka en kvart och ett glas vin senare - äntligen är bilderna inlagda i datorn!
            
            


Slutligen vill jag önska alla en fortsatt trevlig lördagskväll!


Fill me up!



Ja, ni ser rätt. Jag pluggar en fredagskväll, till svenska provet. Började riktigt bra och har fortsatt så fram tills nu, när jag börjar känna mig seg och mindre motiverad. Liksom en bil behöver bensin för att kunna köra, behöver jag choklad eller cola för att orka fortsätta. Men har blivit så seg att jag inte ens orkar ta mig till Råby centrum. Men sitter jag bara kvar såhär förlorar jag massa tid.....
Om bara hela min kropp hade samma ork och energi som mina fingrar har vid tagnentbordet!


Fridayyy

Nästa fredag åker jag till Kallinge, en sån ivrighet och obeskrivlig lycka! ♥
Finns mycket att se fram emot nu!

* Kallinge med älskling, nästa helg
* Grease-musikalen 26 februari
* 20 års-festen 27 februari
* Körtkortet, ... ja om några månmader
* Min och Max ett års-dag 29 april :)
* Utklädnadsshowen 2 juni
* Studenten!! 11 juni
* Flytten till Kallinge, någon gång under sommaren ´10 :D

Ja, livet är ju helt underbart!

Förbannade snöstorm


När man trodde att det värsta var över...
               
                ... så kommer stormen och man får klä sig som Kenny igen xD
                Seriöst, jag ser nästan lika läskig ut som en kvinna i burka!


"Never give up"

Killen har talang! Han har 16 års erfarenhet och med sig lite av sin konst så man kan se på ett ungefär hur bra han är. Erikas tatuering blev riktigt snygg!!


Lillasyster ska tatuera sig


Erika är påväg ut genom dörren ivrig som tusan - who can blame her?!
Hennes kompis har besök av en kille hon känner som råkar vara tatuerare och ska tatuera Erika för ett lite billigare pris än det hade kostat i vanliga fall. Ska bli kul o se hur den blev! :)

Jag - nöjd med idrotten

Ja, det stämmer. För första gången på jättelänge ser jag mycket fram emot en idrottslektion. Imorgon ska vi gymma, jag älskar det!
Har också märkt att jag är på riktigt bra humör idag, på en söndagseftermiddag, dagen innan ett prov. Brukar grubbla över en hel veckas skola på söndagar, men nu känns det inte ens jobbigt! Märkligt.. - är colan spetsad??


Lyckligt lottad ♥

Det är jag verkligen, jag pratade med älskling för fjärde gången idag, och efter varje samtal log jag oändligt brett! Han gör mig lyckligare än någon annan gjort, det är som om jag har ett helt nytt liv - ett bättre! Min mentor sa till och med häromdagen att jag ser mycket piggare och gladare ut, ja jag är ju så kär och har den mest underbara pojkvännen i världen! :D ♥

Två helger kvar

Sen är jag i Kallinge! Jag är så ivrig! :)
Idag var jag på stan efter skolan för att köpa en till ny maskara, så känsliga som mina ögon är och med tanke på att jag nyss haft sminkförbud pga det tänker jag vara försiktig och har hört att man ska variera och inte använda samma maskara under längre tid. Tänker faktiskt inte ens använda det varje dag tro det eller ej. Hursomhelst så hade H&M rea för alla medlemmar, 10% rabatt på hela sortimentet, så det glädje mig och för nöjes skull provade jag några plagg!


Klänningen som jag föll för när jag först såg den på hms hemsida, hade dock inte mins torlek i grått så provade den vita :)

Tyckte väldgt mycket om den här svarta tröjan också bara 99kr överväger starkt att återvända till stan och köpa den nu när det ändå e rea så får jag den till ett ännu billigare pris! :)


Nu ska jag fortsätta träna inför provet tills på måndag, inte kul att plugga en fredagskväll kanske men ibland måste man..


21 januari

Pluggar till provet i psykiatri som vi har nu på måndag. Snart är helgen här och jag kan inte vänta! :) Eller just den här helgen blir det inget speciellt, men skönt att jag då haft utvecklingssamtalet överstökat med och att det är mindre dagar kvar tills jag åker till världens bästa kille! :))<3 Lyssnade precis på All My Love då jag som flöt på moln och tänkte bara på älskling, och det är konstigt hur musik inte bara passar in på känslorna utan kan även få en att tänka på något helt annat när nästa låt spelas. Nu lyssnar jag på Kashmir och introt låter så mörkt och dramatiskt på något sätt att jag började tänka på mötet imorn med Inger. Jag kommer höra trummorna och basen om och om för varje steg jag tar närmare mot idrottshallen.. DAMN!! :O


Resultatet



Är blondare i verkligheten och mycket nöjd med resultatet!
Tack till Fridas mamma Susanne som slingade och klippte det! :)


A True Friend

Kollade precis min hotmail, fick svar på min respons av min kära vän Erika K meddelande hon skickade till mig förut. Jag blev nästan häpnad när jag läste mailet, och jag visste inte hur jag skulle svara för att orden var så.. jag kan inte ens komma på ett ord som faktiskt kan beskriva det, jag blev så rörd!

Erika K och jag har varit vänner sedan vi var 3 och 4 år unga, fulla av energi, som jag - nog Västerås lataste person - fortfarande är när jag är med henne. Man får tillbaka barnsinnet, blir full av energi och så glad när man är med henne. Hon är min bästa vän, jag har som roligast med henne och jag vet att vi kommer vara vänner livet ut :) Jag är glad att få ha en riktig vän som henne, en sådan vän som alltid finns där och ställer upp till 100% utan att ifrågesätta och oavsett vad det gäller!


Kan inte sova

Har pluggat en hel del idag inför provet i socialt behandlingsarbete och känner mig redo, men samtidigt känner jag att jag måste fortsätta, men inte för mycket sista kvällen. Bara lite imorn förmiddag o så. Vet inte varför jag har svårt o somna nu, gick o lade mig för ett tag sedan.. Visstja har fått reda på vad vår klass ska ha för tema på utklädnadsshowen inför studenten och jag hade ingen positiv respons till den kan jag säga... Med risken att min vän kanske läser det här säger jag inget förrän imorn, efter jag personligen berättat och ser hennes ansiktsuttryck haha
Över till något annat; Imorn är det en speciell dag, Max födelsedag!! :) Önskar jag kunde vara där, men det är aningen omöjligt nu tyvärr. Hoppas han får en fin och lyckad dag i alla fall :)
Nu återvänder jag mig till sängen och under stora, mjuka duntäcket, så får vi hoppas på en godnattssömn - för oss alla!


10 januari

Hemkommen efter en av de bästa helgerna med älskling hittills. Det blir allt svårare att åka tillbaka till Västerås för varje gång vi ses, men samtidigt närmar det sig till studenten - då jag flyttar härifrån och bosätter mig med honom och mitt liv blir som en living dream :)
I fredags var det ganska sunkigt pga att SJ hade ett försenat tåg, nämligen den jag skulle åka med, så iställer för att anlända Ronneby åtta var jag framme halv tio. Vi har ju bara en helg på oss, och då vill man vara där så tidigt som möjligt. Men det gick bra, vi satt uppe extra sent och kollade klart på film ändå :) I lördags gick vi på bio och såg Avatar, bättre än jag trodde den skulle vara faktiskt. Därefter mötte vi upp vänner till Max som vi gick ut och åt middag med senare och hade riktigt trevligt. Alla hans vänner är supersnälla och trevliga, Karlskrona är en vacker stad och Max är UNDERBAR ♥ Jag kan bara vara säker på att livet kommer förbättras enormt när jag flyttat dit!

Jag är glad!

Jag är så glad att jag har fått turen till världens bästa pojkvän - han är mer än jag kunnat drömma om!<3 Helgen kommer tillbringas med honom och inom några månader blir det oftare; varje dag :)

Han gör mig riktigt lycklig :D Jag är tacksam och har aldrig mått bättre tack vare Max!

Tomorrow it begins!

Tidiga morgonar, huvudvärk och illamående pga sömnbrist, 20 jäspningar per sekunden och ont i öronen efter all utskällning läraren ger klassen. Men som sagt; det är sista terminen! Jag kommer stå ut med det, lite surt bara att påbörja skolans första dag med ett prov i Islam. Men känner mig säker, det kommer gå bra! Och så har man sina vänner Frida och Malin som underlättar dagarna i skolan :)



Har precis kollat på Garfield och ska återgå till plugget nu när jag fått energitillskotten: ett härligt telefonsamtal med älskling och ett par intag av cola ;)


Måndag

Igår var det skönt bara för att jag slapp undan söndagskänslan, som jag alltid har dagen innan skolan börjar. Den är riktigt obehaglig, och jag kommer antagligen gå runt och grubbla över skolan onsdagkväll, men lyckligtvis har jag bara en hel torsdag och kort fredag, tills det är helg ;) Inte vilken helg som helst, utan en helg som jag kan säga redan nu att den kommer vara underbar. Jag åker till Kallinge och funderar om jag kanske ska göra något för att fira älsklings 26års dag när jag ändå är där.. Har några planer, inget för stort, tror inte ens han vill fira om jag ska vara ärlig. Tänker inte gå emot hans vilja, men jag anser det vara värt att fira den mest fantastiska personen, som sprider glädje överallt och gör så mycket för andra. En kille som kan få en att le brett oändligt och.. man faller bara för honom, vare sig man är hans tjej, kompis eller kollega, det är jag säker på. Han är inte som alla andra, han är speciell ' och perfek!t för mig :) Att fira hans år från säkert den sötaste lilla pojken till den mannen han är idag, vore inget annat än bra. Och det är han värd! :)) ♥

I'm high on love

Löjlig rubrik kanske en del anser det som, men det är sant och jag är glad för det! Som jag skrev på facebook, så kommer det här året bli fantastiskt! Har så mycket att se fram emot! Mestadels har med älskling att göra :) Missförstånd, irriterande beteende och tjafs är inget, för jag är så kär och har aldrig varit såhär lycklig och nöjd med livet som jag är nu! Oavsett vad som skulle hända framöver så löser det sig! Avslutningsvis vill jag tillägga: Kärleken övervinner allt! :D ♥

2010

Nytt år, men inget känns annorlunda. 2009 var det bästa året, det var då jag först träffade Max och allt vände sig helt från ont till gott :) Hoppas på en lyckad fortsättning! Nyårslöften är inget jag håller på med längre egentligen, men jag lovade att, varje dag, fortsätta säga till Max att jag verkligen älskar honom och visa hur mycket jag älskar honom varje gång vi träffas! Övriga löften har jag redan gjort för ett par månader sedan; satsa högre i skolan och vara mer koncentrerad osv :) Nyårsfesten firades hos Nina och det var mycket trevligt! Hoppas alla haft en bra nyårsafton!


RSS 2.0