Final Post

Japp nu är det inte många timmar kvar, jag lyssnar på Paul McCartneys liveskiva och ska strax käka, sedan tänkte jag lägga mig tidigt. Det här blir med andra ord mitt sista blogginlägg - på ett tag i alla fall. Ni får försöka överleva höhö
Imorgon går jag upp tio i sex för att duscha och se till att jag verkligen har packat med mig allt. Nu är det förvisso bara mina kläder som åker med denna gång (och de små viktiga sakerna som p-piller, sminkborttagning etc).

Nästa gång blir ännu roligare då jag flyttat in "på riktigt" med alla mina LP-skivor, resten av kläderna/skorna, flyttpresenterna och när jag faktiskt är skriven där i Ronneby. Måste skaffa ny läkare och allt, och konstigt nog är det kul för mig för då händer det verkligen! :D

Vi synes!

Fyllesnacket går hem

Igår kväll var jag på gamla Oliver Twist med Filip. Det var Happy Hour allt för under 45kr och då är det självklart dit man ska! Efter en och en halvtimme fick vi lust att dra till McDonald´s och käka. När vi väl skulle återvända till Oliver Twist var det en jädrans lång kö, men vi fick tränga oss förbi alla tack vara fyllesnack med vakterna, hur härligt är inte det ;)


Nu ska jag in i duschen och käka frukost, jag vaknade nämligen för fem minuter sedan

"Ångesten" utmanar mig


Den stirrar på mig, jag stirrar tillbaka. Vi tycks tävla och se vem som förlorar. Det finns en anledning till varför jag inte har en egen våg hemma. Denna läskiga, utmanande våg är lånad av en vän så jag kan väga bagaget innan jag åker. Jag har övervägt att kolla bara för nöjes skull, men jag lyckas alltid hindra mig själv.
När jag först träffade Max vägde jag 54 kg och efter mindre än tre månader som ett par vägde jag plötsligt 56kg. Sex månader som par vägde jag 58! Nu tänker jag leva upp till mottot Quit while you´re ahead. Jag erkänner att jag vägde för lite förut, jag förstår bara inte hur jag kunde gå upp så lätt. En orsak kan vara hans himelskt goda matlagning, men jag är en Smith och har alltid ätit mycket, en av mina kusiner är kock för tusan. Hursomhelst så tänker jag undvika vågen och be mamma eller Erika gömma den tills jag ska åka!


In i det sista..

Packningen är klar och nu har man förnyat, eller rättare sagt fixat ett tillfälligt pass som bara kan användas EN gång och kostar 989kr! Jag har aldrig behövt visa mitt pass under alla andra gånger jag flygit till Ronneby, men förra veckan slog det mig att jag var tvungen att visa pass sist jag flög ned till Max, och vågade inte ta några risker denna gång. Lite surt bara att jag inte kom på det förra månaden, så jag kunde förnya ett pass (som håller i fyra år och är billigare) till ett bättre pris, men nu är det som det är och saken är faktiskt att ingenting, oavsett vad, kan göra mig bitter då jag befinner mig i ett härligt läge - jag bor snart ihop med Max!!

Snö i juli?


Vaknade ivrig av en dröm där jag packade det sista och skulle flytta om någon timme. Det tycktes vara allt jag kunde tänka på tills jag gick upp för en halvtimme sedan och skulle adressändra vid datorn i köket. Vart gömde sig solen? tänkte jag och tittade ut. Vad tror ni jag såg då? Snö! Men vänta det är bara juli, förvisso var det en lång vinter och den kanske var tillbaka redan. Ni har två "tyck till"-val. Antingen är jag;
- Dummare än Homer, då snö i juli inte är logiskt alls och det är ju konstigt att jag inte ens övervägde att det var en vattenspridare gömd i buskarna innan jag på direkten drog slutsatsen att det var snö.
- Lite lättlurad, men med tanke på allt som händer med vår planet vore det väl inte direkt en stor chock att se snö i sommar?

P.S I mitt försvar var jag precis nyvaken då...

5 dagar kvar

Tiden tycks rinna förbi alltmer, inom kort är jag och Max sambon! Jag packar det allra sista och tänkte adressändra redan idag. 
Under tiden som jag sitter och är "Smith-lat" (med andra ord; mig själv) så är bästa Max i Holland på marathon, han gick i tio timmar i streck igår och jag är så stolt över honom! Jag tror på honom och vet attt han klarar det :D

Andra avskedsfestenAndra festen var lika kul som den första, alltid trevligt att umgås med fina vänner, vill passa på att träffa så många jag kan innan jag flyttar också. Hoppas ingen annan vaknade av bakfylla 5.58 på morgonen som jag - inte kul och jag vågade inte somna om då jag hade ett samtal att ringa på morgonen. Man märker med åren att man inte tål lika mycket alkohol som förut, men det är väl för det bästa antar jag.

Första avskedsfesten i bilder

Små bröst har sina fördelar

Mamma, snäll som hon är, var redo att gå ut för att köpa alkohol till min fest då jag inte har ett giltigt leg när min syster plötsligt slänger in en kommentar;
Erika: Är det verkligen en bra idé att du går ut utan behå?
Mamma: I´m wearing a bra!

Hela släkten har alla en (två) gigantisk last utom jag vilket var en av många anledningar till varför jag trodde jag var adopterad, men nu kan jag glatt säga att jag är nöjd med B och att jag slipper häng när jag blir äldre ;)


10 dagar kvar!

Nu kanske ni undrar varför jag sitter inne denna varma dag, men jag har bara varit vaken någon timme och det första jag gjorde var att ta en iskall dusch, då hettan dödar mig långsamt. Sedan sa syster att hon fick fylla ut en utvärdering från sitt sommarjobb via hotmail och skicka den senast 8 augusti, men jag har inte fått något skickat till mig. Phuh! Orkade inte fylla i något sånt.. Sen insåg jag att det var den 16:e idag och jag behövde självklart skriva på bloggen hur min flytt närmar sig! Det är allt jag kan tänka på nu. Det och att jag måste städa och fixa alkohol till imorgon. Vet inte ens hur många som kommer till den första avskedsfesten men hellre att jag har för mycket alkohol än för lite eller hur?

Bye-diddelioh!

En stund i mälaren


[Den här bilden får ni bara se i svartvit då jag glömde ta solskyddsfaktor i ansiktet - ser egentligen ut som rudolf på fotot!]
Som ni ser på de här bilderna är gräset inte ens grönt och sjön är smutsigare än skolans toaletter men det var ändå en hyfsat fin dag, årets första dopp för mig och det var mycket sol! :)


Jag tror sannerligen dessutom att sjön i Ronneby är renare och finare, det får ni höra om 11 dagar :D

Missbrukarna känner till problemet innombords

Mamma är liksom många andra i denna värld beroende av facebook och jag lär få massa skit för det här men vad tusan är det som är så kul med den hemsidan? Får man ett meddelande, blir taggad eller vill man hålla koll på sina vänner då och då förstår jag, men en gång om dagen räcker väl? Jag är inne max tre gånger i månaden totalt fyra minuter och jag kan andas, jag lever än.

Nyss satt mamma inne på facebook för kanske 17:e gången idag och jag behövde bara fråga:

Jag
: Vad är det som är så intressant på facebook nu då?
Mamma: Huh? (helt insatt och fastdragen mot skärmen)
Jag: Hörde du ens vad jag sa? Vad är intressant nog att locka dig dit?
Mamma: Oh.. - Ingenting alls.

- Helt rätt! Hon sa det själv, det var inget bra eller intressant ändå satt hon där. Att kunna inse problemet med sin drog är ett steg mot rätt håll kanske?

80 minuters promenadJag och syster bestämde oss för att vara sparsamma och istället för att slösa mer pengar på bussen promenerade vi - 40 minuter dit, 40 minuter tillbaka. 30 grader varmt dessutom, ett under att jag lever än! Självklart unnade vi oss glass när vi kom till stan :)

Nu ska jag ta en iskall dusch och sen plugga lite inför teoriprovet! Hoppas ni får en fin dag!

3:rd time's a charm

Tredje inlägget för idag, vilket låter så dumt med tanke på det fina vädret! Men jag har tagit vara på solen rätt så mycket och inte bara packat ivrigt och pluggat till teoriprovet. Kom nyss hem efter en varm och skön stund på lekparken med Erika och Nina och solade lite, liksom imorse då jag och Nina solade en timme på baksidan. Nu när jag ser mig i spegeln har jag märkt att jag - tro det eller ej - fått mer färg. Sedan vintras har fått 6 nyanser mörkare foundation, härligt! Planen är att bli brunare denna sommar än jag blivit på jättelänge!
Ytligt inlägg men man får ha såna ibland :)

Tidigt förberedd

Det är 16 dagar kvar tills jag flyttar ned till Ronneby med min älskade och jag har redan börjat packa. Inte särskillt mycket i alla fall. Har valt ut lite kläder och skor och idag har jag tagit ned alla mina affischer förutom min största Sebastianposter och kalendern med honom. Rummet känns större men konstigt på samma gång. Det är inte mitt rum längre, mamma flyttar in så hon slipper bäddsoffan efter alla dessa år.

             
Ja, tänka sig jag lykcades verkligen ta ned allt som en gång i tiden täckte i princip hela väggarna och garderoberna! Nu ska jag packa ned mina smycken :D


Power Meet

Igår var sista arbetsdagen och Power Meet. Jag hade planer för kvällen med ett härligt gäng; Erika, Nina, Johanna och Joel. Vi förfestade hos Johanna innan och drack lite vin (lillasyster blandade vin med läsk fråga mig inte varför..) vilket ledde till en del udda konversationer, men vi hade kul och det är huvudsaken! Bilderna är klassiska, suddiga fylleplåtningar men det är bara sluta kolla om ni får huvudvärk ;)

Eventuell framflyttning

Inte långt nu tills jag flyttar och jag är utom mig av längtan och lycka! Festen blir fortfarande av vare sig bara fyra eller tom mindre kommer, men jag har märkt att just den 17e inte funkar för särskilt många, så den blir eventuellt flyttad men bara till den 19e inte senare eftersom jag måste packa och så. Det finns en chans att fyra personer till kan komma då men jag måste bara försäkra att de som redan sagt att de kan dyka upp kan då också :) Som sagt så är ju syftet med festen att jag ska kunna umgås och ha kul med alla vänner på en och samma plats samtidigt så jag kan säga hejdå till de osv.

För övrigt har dagen varit bra, imorgon är sista arbetsdagen sen har jag en liten semester, men med mycket att göra; söka jobb, städa, tvätta alla mina kläder som ska packas etc. Men 20kg är maxvikten för bagaget, i värsta fall tar jag bara mina favoritoutfits nu och hämtar resten om några månader. Hursomhelst så är huvudpunkten i det hela att jag och mitt livs kärlek kommer bo ihop! ♥


Grinds my gears!

Efter en lång och seg dag på jobbet hade jag ett sug efter en subway (de som känner mig väl vet hur jag dregglar som Homer bara jag hör själva ordet Subway), men varken den vid skrapan eller gallerian finns längre - de har blivit ersatta av något tråkigt och simpelt som kallas "Goute" eller Coté eller något franskt.. "And that people really grinds my gears!"

Jag ska nu nöja mig med en egen sub som jag tänker göra här hemma, får se hur det går!

Syster 18 år

Stort grattis till min lillasyster, Erika, som fyllde 18 år igår! Riktigt patriotisk tjej, född dagen innan USA:s nationaldag! Happy 4th of July!
Gissa vem som inte kunde svepa ner sin shot?2 juli

Äntligen är helgen här! Endast fem dagar återstår av jobbet på Viksäng dagcenter sen är jag ledig ett tag, eller som min vän Filip säger; livsnjutare. "Arbetslös kallas det av folk som inte tycker om att vara lediga." Så sant! Tänker nog också vara ledig i juli som honom eller åtminstone ett par veckor denna månad och ladda inför flytten i augusti! Åh, vad jag vill flytta dit nu!! ♥
Max är as we speak i Varberg igen - en till fördel med att bo i Ronneby. Han och jag kommer kunna åka dit rätt så ofta och träffa hans fina vänner :)

Ha det!


Flyttpresent på köpet


Mamma var snäll och köpte hem det min släkt anser vara en medicinkur; skräpmat(!) och med plusmenyn tillkom ett glas i favoritfärgen lila. Vet inte om det är McDonald's hemliga recept eller helt enkelt mina Smith gener som har lurat mig till att tro att McFeasten otroligt nog fick mig att må bättre.

RSS 2.0