Ett år och två månader ♥


Jag minns som om det vore igår då vi först träffades eller sa för första gången att vi älskar varandra. Jag är utom mig av lycka för att jag har honom i mitt liv! ♥

29 juni

Det är riktigt fint väder och har varit det hela dagen! Mestadels av arbetsdagen tillbringades ute då vi under aktivitetstiderna spelade fotboll och innebandy med några brukare och solade lite. Lunchen bestämde jag och Menal för att ta i en lekpark där solen sken som mest. Härligt! Inte tal om att det var nice utan massa skrikande och gråtande barn överallt (vet inte varför det var så tomt där, men inte klagar jag).

Back to reality

Då var man tillbaka i Västerås och jobbet. Det känns som vanligt aningen tråkigt, speciellt nu när det var en så stressad morgon och vi knappt hann säga hejdå innan jag fick kliva ombord planet. Fast det dröjer inte länge tills vi ses igen och snart har jag semester! Känns konstigt att skriva semester iställer för sommarlov som jag haft i hela mitt liv hittills, men nu har det allt skett en stor förändring som jag länge väntat på, men ändå inte insett att det faktiskt skett ännu.

Helgen har varit helt fantastisk och jag kommer aldrig glömma den! Jag och Max fick hela fyra och en halv dagar tillsammans, vi kollade bl a in vår framtida bostad och vi hade en mysig och trevlig kväll i Karlskrona med Erika K, som var där med sin familj och visade oss runt. Jag hann även övningsköra en hel del och har blivit bättre, vilket är tack vare Max, som är så snäll, tålmodig och fokuserad - man kan inte ha en bättre handledare, eller pojkvän! ♥


[Bild från Karlskronas två svanar som ignorerade oss trots hur mycket vi försökte få deras uppmärksamhet]

Imorgon åker jag!

Midsommar kommer firas på jobbet imorgon och som tur är får jag och Menal sluta redan vid två vilket är bra nu när jag ändå ska iväg med 14.45 bussen mot Arlanda! Ska börja packa redan ikväll och får gå upp så tidigt som fem imorgon och duscha o fixa mig. Jag lär dock bli smutsig med lera och mat från jobbet men då får jag helt enkelt ta en snabb dusch där också innan jag åker :P
- Nog om duschar, för övrigt är jag överlycklig att få träffa min pojkvän i helgen! Inte långt kvar nu tills vi faktiskt BOR TILLSAMMANAS! :D Tänk att vakna bredvid personen man älskar allra mest i hela världen varje dag, det finns inget jag ser mer fram emot ♥

Avskedsfest

Plats: Hos mig på Råby hålan
Tid: 18.00 - whenever
Dag: Lördag 17 juli

Be there or be square!

Plugg under sommaren



Idag köpte jag hela teorin som behövs för att klara provet. Jag får nästan huvudvärk bara jag ser alla sidor, men är samtidigt taggad! Jag ska ha körkort punkt slut! :)

För övrigt har dagen varit ganska seg framtill den punkten då jag och Menal köpte choklad på ica under lunchen och blev piggare haha blev studsmattan igen och brukarna tyckte det var kul, så vi fortsatte. Idag fick vi jobba ännu mer än första veckan då vi observerade mest. Nu har man ett schema o följa och det känns både intressant och aningen tråkig då man inte längre kan ta lika många initiativ men det ska nog gå bra!

20 juni

Har varit en riktigt mulet och regnig dag, men inte låter jag det mig påverka! Jag tog en runda på stan, nu när man har busskort är det ju som att åka gratis hela tiden, vilket är för härligt och rean pågår i alla butiker! Men jag har en begränsad budget och måste spara pengar till körkortet och Thailandresan i januari. Allt jag köpte med hem var en bodylotion, bara nödvändiga saker ska införskaffas. Jag lyckades motstå tre parfymer, en läppglans, två klänningar och en lätt, somrig blus. Hoppas innerligt jag får jobb inom kort när jag flyttat till Ronneby, så jag får lite inkomst på vägen. Jag har och fortsätter söka jobb i hela Blekinge län, samt Göteborg och Varberg, då det ändå inte ligger så långt bort. Hoppas hoppas!

Imorgon påbörjar en ny vecka, andra veckan på jobbet. Jag längtar dit, det är så kul och man får alltid ett gott skratt! Kommer dock bli skönt att vara ledig på fredag så jag får en extra dag tillsammans med Max :D ♥

Första helgen från jobbet

Har precis moffat i mig drygt en halv påse chips och känner mig lika fet som Homer Simpson, när han tog ett farväl till sina fötter efter Thanksgiving middagen. Jag har dock hoppat studsmatta och rockat rockring mycket den här veckan samt skrattat en hel del med alla roliga brukarna, så jag är inte speciellt oroad över att inte kunna se mina fötter... än.

H&M:s sommarrea är fortfarande i full gång och jag har shoppat lite till idag - men till riktigt bra priser. En söt och slim enfärgad klänning för otroliga 50kr och ett par string för 30kr. Inte illa!

Min bedårande pojkvän är i vackra Varberg. Jag är avundsjuk på honom som får vara där, men även (och mycket mer) avundsjuk på själva staden - om man nu kan säga så - som har honom där, för jag saknar honom så mycket och hade gett vadsomhelst för att få hålla om honom nu! ♥

17 juni

Har precis kommit hem efter en seg, men ändå bra dag på jobbet. Brukarna verkar tycka om att se mig och den andra tjejen hoppa i studsmattan, vilket vi då gjorde mycket, så jag lär ha träningsvärk imorgon! Efter det gick jag och Menal på stan där vi bland annat köpte en jättefin väska för ynka 50kr!



Nu: Råby Centrums solarium!

16 juni


(Gammal bild från flakpyntet dagen innan studenten.) Bilderna och updateringen på min blogg har inte varit den bästa nu när sommaren är här och jag har ett jobb. Det är långa dagar och när jag väl är hemma hoppar jag direkt in i duschen och somnar framför tv:n efteråt. Mina ögonlock känns som tunga tegelstenar som jag inte längre orkar hålla uppe. Men jag ska till stan och köpa lite grejer sen om jag orkar ska jag till en fest. Kan dock inte vara där länge alls eftersom jag ska upp sju imorgon.

Idag har det varit riktigt fint, så njut alla av det vackra, men begränsade, vädret! :)

Allra första arbetsdagen

Det blev en riktig kort dag på Viksäng dagcenter. Då varken jag, eller den andra sommarpraktikanten inte kunde komma på introduktionsdagen i fredags visade de bara runt och vi fick träffa brukarna och därefter åka hem efter fika. Jag har varit hemma redan i snart två timmar nu.
Imorgon blir det ungefär likadant, vi kommer få observera mycket och jobba mer efter att vi fått scheman och haft introduktionsmöte på onsdag.
Jag kommer garanterat trivas där, alla är så snälla och glada, så det kommer bli en bra månad! Det kommer dock inte "toppa" min flytt ned till Max, jag har aldrig längtat så mycket efter något som jag gör med att flytta ihop med världens bästa kille!

STUDENTEN!






















10 juni

Tidigare idag hade vi mösspåtagning i skolan och det var så jäkla kul - tänk imorgon är sista dagen i skolan, jag tar studenten!! Och ikväll kommer världens bästa och mycket efterlängtade pojkvän! Ska strax ned till stan och åka ut mot landet där klassen ska pynta flaket. Hoppas bara jag hinner hem i tid att laga mat o så till älskling. Annars får jag ta mig hem tidigare än resten av klassen på något sätt.
Bilder från idag kommer senare efter att Frida skickat bilderna till mig :)

Ha det!


48 timmar

Kvar tills:
- Max kommer hit! ♥
- Studenten!

Finns ingen bra beskrivning på hur ivrig jag är! Ikväll är det utklädnadsfest på Pluto, vår klass går, precis som alla andra klasser, utklädda till vårt tema; polis och tjuv. Jag ångrar att jag inte kunde gå, jag ville så gärna och pratade med några i klassen om när och vart vi skulle förfesta och hur kul det skulle bli. När man är en fattig student med sista summan av studiebidraget i plånboken fick jag välja mellan ikväll och krogen senare på min studentdag. Då jävlar!

Jag pratade nyss med Max om det här med krogen och klassen, och han var lika gullig och snäll som alltid och erbjöd att skicka pengar till mig. "Vi hjälper varandra" och det är ju självklart! Vad jag älskar honom :D

OREO cookies


Ja ni ser rätt, jag har syndat igen men kunde inte motstå en sådan frestelse så som den låg på hyllan i butiken och sa åt mig att ta den hem.
.... Okej vem försöker jag lura - det var typ den främsta anledningen till varför jag ens åkte ned till stan idag, men det ligger i mina Smith-gener så jag kan inte rå för det. Det som nyss dök upp i skallen efter att ha käkat dessa gudomligt goda kakor var "Nu kan det inte dröja länge tills Sverige får in Reese's peanut butter cup's och Hershey's!"

Har ni smakat oreo?

Läkaren

Har precis kommit hem från läkaren, och ska börja städa inom kort. Min nuvarande ursäkt till att jag inte börjat än är för att jag är öm i båda armarna efter proven (not really..) så det är nog bäst att jag tar det lugnt en stund.
Nu närmar sig studenten och jag hoppas inte jag får två enorma blåmärken efter idag, det vore ju typiskt. Men jag hade överlevt, huvudsaken är att jag kommer ha min underbara kille hos mig, nära vänner och familjen och att jag har kul! Börjar bli riktigt sprallig och ivrig :D


En liten varning till alla "kepsare"

Kepsare... det lät ju riktigt bra! Men i alla fall det jag menade var alla ni som använder keps ofta gör det inte i solen för mycket för fan vilket misstag att jag aldrig tog av den tidigare idag.
Nu är bilden inte alls av bra kvalitet och det är knappt så man ser att jag ens fått en bränna överhuvudtaget men kepsen har skuggat över en del av halsen och lite av bröstet och nu ser det snarare ut som en brännskada eller att jag haft någon tygbit runt halsen som lämnat ett märke efteråt.. Hur jämnar man ut det innan studenten?

Solning på gården




5 juni

Har varit på stan med Nina och handlat en väldigt sjuk och rolig grej till vår studentskiva och lite annat. Vi har äntligen kommit på vad vi ska köpa till Max som tack för allt han gjort :)
På väg mot bussen kom en gammal granne/vän, Sara, som från ingenstans och vi tog igen så mycket och pratade bland annat om vår namnsdag 1998 då vi käkade massa pannkakstårta, lekte frisör osv haha inte tal om att hon fick syn på en gammal lärare som jag hade i lågstadiet som vi hann prata med. Hade inte träffat henne sedan jag var nio år, helt sjukt! Man fick lite nostalgisk känsla och det var jättekul!

För övrigt är jag inte bakfull idag, då jag aldrig gick ut igår. Fredagkvällen tillbringades hos mig och syster med Nina och vi såg en film och sånt. Hade ingen större lust att dansa hela natten, tror jag börjar bli gammal...

Ha en fortsatt trevlig helg!

3 juni

Då har man precis ringt arbetsplatsen. Jag kommer missa introduktionsdagen då jag tar studenten samma dag, men det gör inget och jag ska börja jobba den 14e juni klockan åtta. Jag tycker det ska bli jättekul att äntligen jobba, även om det så bara gäller över sommaren. Självklart blir det härligt med lite sommarlov också, särskilt de dagarna jag kommer tillbringa med Max :D Jag älskar honom så mycket! ♥

Utklädnadsshowen

Från åtta på morgonen hos Frida, till slutet på stan. Bilderna får tala för sig själva.













RSS 2.0