(!!)


Nyligen försökte man lyssna på bra musik. Tyckte det var längesen jag lyssnade på Rolling Stones, och det lät bra till en början, men sen krånglade LP-spelaren igen. I julas när Max var här försökte han fixa det, men om inte han kan göra det känner jag att jag lika gärna får spara ihop pengarna till en ny. Sladdarna till LP-spelaren är lösa eller något sånt.. Kul är det inte i alla fall, LP-skivor låter ju så mycket bättre än CD!


Välbehövda åsikter

Hittade ett bra jobb nere i Ronneby och håller på skriver mitt CV, det går ganska bra, men jag undrar om jag ska ha med bild eller inte? Vissa jag känner har gjort det, men jag är än osäker. Om ni dessutom har tips på ett bra CV får ni jättegärna säga till!

The damn snow is back!

Det här ovädret var det första som jag bemöttes av när jag satte mig vid datorn i köket:

Jag som starkt övervägde att använda skinnjackan på måndag!

Must fight these urges!

Jag har precis duschat och fixat mig för dagen, tanken var då att jag skulle plugga efter, men jag har ännu inte lyckats. Varför? Jag känner starkt behov av bl a pepsi, min nya drog.
Utöver pepsi har jag massa annat i tankarna nu:
- Max, jag saknar honom sååå
- Stan, H&M, jag vill shoppa!
- Vecka 13, slapp vecka och Max kommer dessutom då :)
- Geisha, Daim, Marabou, all choklad som finns att få tag på!
- Sommarjobb
- Vår, jag vill bara ut och njuta av solen

Fredag och jag är ledig!

Haha det kändes ju för härligt att se syster och mamma tvinga sig upp imorse när jag kunde ligga kvar i min stora, sköna, varma säng och sova hur länge jag ville! Hade ställt klockan till halv tolv, men blev istället väckt av min underbara pojkvän som ringde 10.46, blev inte lika lång sovmorgon, men jag vaknade gladare så i alla fall :)

Snart ska jag ner till stan, är dock fattig just nu så blir ingen shopping, och jag måste hinna hem på samma bussbiljett så jag inte behöver köpa en ny. Urk.. Jag åker i princip ned till stan bara för att en gratis värdemeny från McDonald's väntar på mig och sen kanske jag går och bara provar kläder i H&M lite snabbt!

Lördag 13e mars

Är pigg och glad trots allt pluggande. Jag klarar ju inte allt på egen hand. Jag har gjort en hel del utan några som helst konstigheter med lite hjälp av energitillskotten:

En stor del av mitt ork till plugget är självklart också telefonsamtalen med Max! Han gör så jag orkar med i stort sett vadsomhelst! ♥

Tänker inte ljuga och säga att jag pluggat konstant sedan jag vaknade, för jag var på stan tidigare med mamma. Drog bl a till McDonald's igen höhö inte långt nu tills jag blir lika stor som Peter Griffin!

Happy birthday!

Stort grattis till mamma som fyller år idag! :)


Nu: Paus från plugget - filmkväll med mamma och syster!


Inget att se fram emot

Nu är helgen äntligen här! För de flesta innebär det, frihet, lugn och ro eller massa festande med vänner, sova länge, bara existera.. Så finns det dem som kommer ha ett rent helvette, som jag. Inleder fredagskvällen med samhälle.
Här är det ingen fredagsmys inte! Har massvis med frågor i samhälle från både kapitel 11 och 12 att besvara så de kan lämnas in på måndag. Sen har jag mycket mer, men vill inte orsaka migrän och pluggångest till mina kära åtta läsare, så jag låter bli.

Freak out

Ända sedan badrumsrenoveringen förra sommaren har vi haft ett problem. Detta, eller dvs dessa problem kommer bara från ingenstans. Det var illa nog att behöva duscha o sånt i en barack länge när de renoverade, sen när de var klara hade de "skräddarbyggt" nya rör, lättåtkomliga för min största fobi - SPINDLAR!
Jag har i 19 månader nu haft rutin check-ups bl a under badkaret och runt varje hörn i badrummet och i handfatet för att se till att jag inte hoppar in i - låt oss kalla det duschfällan. Kusten verkade vara klar ikväll tills jag fick syn på något krypande under badkarets hörn. Nu tänker jag be mamma eller Erika döda den så jag kan ta en normal, trygg dusch.

Men dem kommer alltid tillbaka... - vad jag eller någon annan än gör. Men rensningen måste ske, annars slutar det väl med ett tjugotal spindlar på en och samma gång i badrummet!
Ååhh nu längtar jag ännu mer till att komma bort härifrån och bo med min underbara pojkvän, som säkert aldrig haft en spindel i sitt badrum. Där är jag trygg i alla lägen!


Vår på G?


Hör o häpna: Klockan är 17.16 och solen är fortfarande uppe!
Snön håller på och smälter och det börjar bli aningen varmt med dunjackan tjohoo!


Hemma

Hemma efter en helt underbar och lyckad tid hos älskling. Jag åkte dit redan torsdags eftermiddag, så vi fick en extra dag tillsammans, vilket är jättebra!
Kändes riktigt tråkigt att landa i Stockholm Arlanda. Jag har mitt livs kärlek nere i Ronneby och jag är fast här i Västerås några månader till. Det är aldrig lätt att åka ifrån honom några veckor... Men jag överlever!

Nu har den anlänt!

Fick ett paket idag, dum som jag är ifrågesatte jag vad tusan det kunde vara. Har redan fått födelsedagspresenter och har inte beställt kläder eller något på internet. Nyfiken och fundersam, öppnade jag paketet och upptäckte min snygga, brillianta studentmössa! Nu känner man ju att det börjar närma sig studenten!


Gammal och dement

Blev väckt imorse halv elva av min underbara pojkvän, som till skillnad från mig håller koll på dagarna denna vecka. Jag var stensäker på att det var onsdag och att jag skulle åka till honom imorgon. Ivrig och glad som jag var igår kväll över att snart träffa honom hade jag redan börjat packa.

- Tänk så hade jag tagit flygbussen till Arlanda imorgon - på onsdag! Bra att vara i tid eller...?
I stunder som dessa känner jag mig gammal, tänk mig när jag är 85 år. Läskig tanke må jag säga.


20-årsfesten i bilder
RSS 2.0