Nu hänger den högt och beundras av alla åskådare!


Mors dag

Idag har varit en fin dag. Vaknade så tidigt som halv tio och åkte ned till stan med mamma och hon fick en tunika från H&M och lite senare käkade vi på Spicy. Innan hemfärden inhandlades även Tropic olja, den förstärker tydligen solbrännan så nu jävlar ska jag ha färg till studenten! :)
 På tisdag ska jag och Erika sola här i Råby Centrum och så kör jag på var tredje dag fram till studenten. Herregud, har aldrig solat så ofta förut, men jag märker under solningsprocessen om min hud är för känslig vill inte se ut som en kräfta.. Hursomhelst så ska jag ringa syster och se om vi ska handla lite grejer till mors dag och kanske bjuda mamma på fika eller så :)

Hangover

Bjuder på den enda hyfsat normala bilden från igår kväll:


Igår var jag på Blue Moon Bar med Frida och vi hade jättekul. Blev dock stressigt eftersom jag var hos frisören precis innan och fixade utväxten och gjorde några ljusare slingor. Kvällen slutade tidigare än planerat då vinet och jag inte var goda vänner som vi brukar vara xP Och jag hade en pinsam konversation med taxin på hemvägen om hur jag hatar alkohol, att jag aldrig mer ska dricka igen och ifrågesatt varför det ens fanns överhuvudtaget haha

Nu ska jag ned till stan och shoppa lite grejer med min vän Nina sen får vi se om jag upplever det som kommer bli en hemsk, rasistisk kväll här på Råby. Stockholms poliser och två helikoptrar är redan här... Kul - not.

Dansen och dräkterna

Idag har varit en riktigt bra dag. Klockan tio samlades klassen för att dansa, och vi gör allt i samma takt nu och är i princip helt färdiga med dansen. Senare efter lunch sprayade vi och målade vårt första lakan. Den är bara för härlig där det står: "UTIFRÅN ATT" OP07B TAR STUDENTEN med en anka längst ned i hörnet haha man måste ha gått i vår klass för att förstå varför det är så kul! Till sist fixade halva klassen sina dräkter så vi alla kan dansa i dem imorgon.

Jag syndade idag på McDonald's men ni lär bli positivt överaskade att jag faktiskt promenerade till stan istället för att ta bussen, så det jämnade ut sig ändå ;)

Nu: dushen sen ska jag sova och ladda inför morgondagen :)


26 maj

Vad trött jag är! Hade ingen lektion idag, men jag fick åka till skolan tidigt för att göra prov samt tre uppgifter innan mentortiden. Det gick jättebra och har inga läxor längre. Det känns ju för härligt men aningen konstigt på samma gång.
Mycket tid gick åt dansträningen inför utklädnadsshowen och det börjar se bra ut! Lite senare solade jag med frida, sedan gick vi på stan där hon troddes bli förföljd av sin den hon fruktar allra mest - sin lärare haha det var för kul varje gång hon gömde sigbakom hyllor i butikerna.


Nu på fredag blir det After work på Blue Moon Bar, som en liten firelse över att studenten närmar sig. Kom dit vettja! :)

24 maj

Här lyssnar man på Beatles och pluggar inför muntliga provet på vård och omsorg när Erika visar upp sin nya bikini för mamma.

Mamma: Oh, nice - the red, white and blue!
Erika: Ja
Mamma: You're a yankee! (= jänkare, amerikan, men yankee's är även ett baseball lag från New York och Erika missuppfattade det)
Erika: Nej, jag är en Red Sox! (i försvar mot Bostons baseball lag - the Red Sox)
Jag: Eh, va? Erika mamma sa att du var jänkare..
Erika stirrar med osäkerhet och ifrågesätter allt
Mamma: You dont know what a yankee is?!
Erika: Eehhh....?
Jag: Hon menade inte baseball lagen utan att du var en jänkare för att du har amerikanska färger på bikinin.
Erika: Jaha.. Hehehe

Hon är halvamerikan, vi har åkt till USA 17 gånger, vi pratar med våra släktingar varje månad, vårt kylskåp är full med amerikanska citat-magneter.. - hur kan hon inte veta vad en yankee är liksom??

Onda Ankan goes Dement

Är klar med en uppgift i kursen med den onda ankan. Har en till läxa att göra, men har inte det som behövs för att den ska göras, bara pappret med frågorna. "Det är bara den här du behöver" jotjena. Jag pratade med henne om det idag och sa att jag tror jag behöver boken för att göra uppgiften och jag har aldrig ens haft en, då hon svarar "Ja, men det är ju inte mitt fel, du har inte påminnt mig om att få en bok" - jag gjorde det varje lektion by the way. Men nu ser jag att det är något helt annat än boken som behövs. Med andra ord så måste jag se in i de svarta ögonen och kalla tomhetens själ hos henne än en gång så jag får uppgiften, kul. Det är något som inte stämmer till riktigt med hennes beteende. Idag upprepade Onda Ankan varje hemska ord på engelska, fråga mig inte varför, ingen vet hur hennes skalla fungerar eller mår för den delen...

Hoppas i alla fall jag får rätt hjälpmedel till uppgiften imorgon. Tills vidare ska jag plugga till ett till prov jag har imorgon.

Polka Dotts



Har precis kommit hem efter en trevlig  runda på stan med Nina. Åkte främst för att hitta en ny bikini till idrotten imorgnon, då vi ska vara på lögarängen. Jag ska bara simma längd sen tänkte jag ligga ute och sola och bygga upp en bränna :) Frågan är i och försej om jag hinner ta mig till lögarängen, eftersom jag har prov precis innan och det kan ta längre tid.. Äh, det löser sig!

Ska strax plugga lite och sen maybe - just maybe - ska jag och Nina träna. Det är bestämt att jag ska börja springa med henne och Erika också, vilket jag ser fram emot!

21 maj

Ät trött som tusan med mild huvudvärk efter en lång, men bra dag. Leyla och hennes kille Lukas gick precis, vi hade så mycket att ta igen!
Tidigare idag var jag på stan med Frida efter betygsamtalen och hittade det sista som behövdes till studenten. Hittade en annan handväska för ynka 199kr - jättefin! Sen hittade jag ett par underbara vita skor som också inhandlades idag :)



Dräkten till utklädnadsshowen har hämtats ut idag så inga mer bekymmer och stress över studenten :D

_________________________________________________________________________________________________

Dagens mysterium:


Hur tusan dök en 2 dollar-sedel upp från ingenstans på golvet i mitt rum?

Early night

Jag säger redan godnatt för kvällen.

Har pluggat hela dagen fram till Simpsons och Family Guy, då jag fick mig ett gott skratt som alltid.
Imorgon kommer jag vara på stan i timmar efter skolan och leta skor och en liten matchande handväska till studenten - plus att jag har det stora provet så jag måste sova bra så jag är alert och taggad imorgon :)

Inte är Smith's lättimponerade

Här sitter man vid datorn och pluggar inför ett stort prov jag har på min lediga dag imorgon då syster plötsligt ropar från vardagsrummet: Sara kom, det här måste du se!

"Ooh, är det en ny konsert på g? Eller har hon hittat godis?" tänker jag. Jag står där och ser ett tomt bord utan godis och inga roliga nyheter på tv och frågar vad det gällde. "Ser du hur fin och slät den här leverpastejen är!"
........... what?

Fick en flashback från Simpsonssvanittet när Homer sa att det krävs en hel del för honom att bli imponerad och mindre än två sekunder senare fick han syn på något som fick ögonen att spärras upp och skrek: "Oo a blue car!!"


Nobody calls me chicken!



Jag är inte feg bara för jag raderar min lärares mail utan att läsa den.

Det korrekta ordet är IGNORANT.


Jag är så trött på läxorna!



Jag håller på och däckar framför datorn har inget energitillskott eller något som kan hålla mig igång och jag vill bara ut i solen med min Boston Red Sox keps och jeansshorts och sola!

______________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE:

Mamma kom precis hem med cola! Jag är redan pigg efter några klunkar och är redo att plugga ;)


16 maj

Nyss åkte pojkvännen min iväg, börjar sakna honom redan, men vi kommer ses igen om tre veckor - på studenten! Inte långt kvar nu tills jag slipper plugg, läxor, prov och min dryga, kränkande och fula lärare, yaayy! :)

Den här helgen har varit riktigt kul och det blev en hel del övningskörning. Gick både bra och dåligt. Det som är bra är ju att jag börjar bli bättre och är mindre beroende av vägledning, det dåliga är rondeller som jag har lite svårt för och vissa usla trafikanter. Som idag till exempel hade jag huvudled, men en skallig gubbe stannade inte och höll på köra in i mig, men lyckligtvis hann jag stanna och Max hann också skälla ut honom hihi

Har inte läst mina favoritbloggar sen torsdags så ska kika in lite snabbt på dem och sen plugga till det sista provet i mitt liv :)

Ha det!

Day before hell...

Usch mår inte bra idag, nej det är inte bakfylla, jag tror jag blivit immun mot det. Hoppas det jag har bara är någon tillfällig "24-hour bugg" och att jag mår bra nu på torsdag när jag ska åka och se Max :)
Igår hade vi trevligt och avnjöt vin, cider, god mat och såg Avatar. Den filmen är riktigt bra, får se till och införskaffa mig dvd:n jag med!

Vi gick och handlade på ICA runt halv sju tiden, då jag fick syn på en mycket tilldragande framsida på en tidning:

Självklart så köpte jag den! Kalla mig löjlig eller galen som fortfarande, efter snart fyra år, köper allt jag ser med min idol på. Det är bara gilla läget :P


Imorgon väntas helvettet och jag ser inte direkt fram emot det, men oavsett vad så skall jag dyka upp för projektredovisningen. Sen ser vi vad dagen bringar därefter.

Råby Vårfest

Vårfest passar inte riktigt in då det är gråa moln och duggregnar, men men. Mamma, Erika och jag var med i loppisen och jag lyckades tro det eller ej sälja lite gamla kläder och andra prylar, så nu är man lite rikare!

Ikväll ska the Smith's grilla ute med Larssons om vädret klarnar upp det vill säga :)
Senare kanske jag och Nina dricker lite cider och njuter av helgen.

Dages sjuka respons jag gav henne tidigare vid loppisbordet: "Nej, det är ju inte jätteviktigt att jag dricker idag, men jag har ju förberett mig i en vecka och sett så fram emot det att det vore tråkigt om jag bara lät bli helt från ingenstans.."

Alkoholistvarning helt klart. Jag dör ju inte om jag sparar alkoholen...

Dricka på lördag anyone?


Helgen är här nu och jag har nyligen handlat på systemet. Jag och Frida hade bestämt att dra till Blue Moon Bar ikväll, men båda kom senare på att det inte riktigt var en bra kväll just denna fredag. Innan jag ens frågade om hon och jag kunde gå imorgon istället köpte jag massa cider och vin på systemet och nu har jag alkohol, men inga planer för helgen. Någon som vill dricka med mig imorgon? Ikväll går inte för USA möter Tyskland och jag måste ju se det! Plus att jag vill titta in på "Så Ska Det Låta" en snabbis eftersom min idol ska vara med.. Nu babblar jag bara på, men ring eller sms:a mig om ni vill hitta på något - dricka alltså - imorgon :)

Tummen upp!



Jag har fått sommarjobb på ett dagcenter för utvecklingsstörda! Hur härligt är inte det? Nu är jag glad :)

FYI:
Ni får mer än gärna ignorera min konstiga "tummen-upp"...

Studentinbjudan



Ska fortsätta måla klart framsidorna på min och Ninas inbjudningskort till studentfesten - vad jag längtar tills dess!

För er som undrar vad tusan hon och jag gör på kortet, så hade vi blandat ihop vatten och sand till lera och lade det på alla gungor haha vilka skitungar vi var :P


Ljuvliga vår!



Har jobbat ute hela dagen igen och det var riktigt härligt! Vi tog en liten paus och solade och tro det eller ej, så fick jag färg! Ska sola solarium också, men bättre med vanlig sol och när det e gratis :)

Patetiskt erkännande

Jag har kommit till insikt att jag faktiskt är latare än Homer Simpson. Efter att ha städat i drygt två timmar blev jag törstig - tycker inte om vatten, det smakar inget och orkar heller inte gå till ICA så jag tog det enda som fanns i kylen: cider (7.0%)
Efter två klunkar har jag nu ångrat mig och orkar inte ens dricka upp det.. men det vore dumt att slösa med tanke på min begränsade budget, så jag dricker det ändå, fastän det är en söndag eftermiddag och jag ska jobba imorgon.. Hur tänkte jag egentligen?
Jag borde ha valt kranvatten trots allt...


RSS 2.0