Gripen

Tjena! Har haft en grym dag på Ronnebys flygstation (flygplats heter det väl ändå tänker ni? Inte den här, det är så litet och har bara två gater, så det heter station). Jenny och jag samåkte för att sedan beskåda stridsflygplan, helikopter och diverse andra fordon.

Min käraste stod vid segelflygplanet och hennes kille jobbade lite längre bort och meckade. Bjuder på en lite halvtaskig bildbomb. Ni får ha i åtanke att jag var klantig nog att glömma kameran så det är mobilbilder. De lite grynigare är från en video, så bear with me.









Jenny fick provsitta i ett segelflygplan för första gången

Sparade bästa bilden till sist; Gripen. Vi kände oss riktigt stolta över våra killar som jobbar med så fräcka grejer inom försvaret! Skulle inte ni?

Kommentarer
Postat av: erika

Aw va glad du ser ut =) x3

2011-04-10 @ 15:45:25
Postat av: tasha

haha aww gullig sambo! <3 jo men jag vaxar bara, rakar aldrig :) det är bara det att jag måste skriva "raka" så mina läsare kan relatera eftersom typ inga vaxar :)

2011-04-10 @ 16:16:04
URL: http://ellohell.blogg.se/
Postat av: frida

vad glad o lycklig du ser ut :) du kan väl länka mig nu på din blogg eftersom jag börjat skriva ;) och det där med colan, jag dricker typ inget numera :P var efter det där tandläkarbesök jag var snurrig :P

2011-04-11 @ 01:07:30
URL: http://fridalindgreen.blogg.se/
Postat av: ellen

Jo, det är rätt coolt!

2011-04-12 @ 14:22:14
URL: http://ellencsordas.se
Postat av: AMANDA FALK

grymt coolt, fan vad kul :D

min pappa var delägare i et tlitet flygplan när han bodde i sverige (han är pilot) och då fick jag vara med och köra det ett par gånger, älskar känslan!



God natt, hoppas du sover gott!

2011-04-12 @ 23:55:10
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0