Blogg paus

Idag har jag rensat garderoben och jobbat lite. Därav syrsorna här i bloggen. Och så kommer det vara de senaste dagarna. Imorgon kommer Per på besök tills på torsdag, då Kalle och Linda kommer hit och stannar till söndag.

Jag kan inte tidsinställa inlägg. Jag sa att jag kanske skulle göra en lista. Får se. Annars är jag tillbaks med mitt skitsnack på måndag!

Crasy american

Kollade precis på repriset av Family Guy's 100:e avsnitt, där de visade gamla klipp och några tittare fick kommentera om serien. Det är helt vansinnigt vad vissa säger. Visst det är kanske sant att Jesus inte skulle uppskatta serien om han såg den, men vad gäller alla andra kommentarer har man faktiskt ett val: luta sig bak och njut, eller byt kanal och håll käften. Svårare än så är det inte.

En kvinna sa att hon inte ville att invandrare och folk över hela världen skulle tro att det är just så amerikaner är. Hate to brake it to you, men amerikaner är sjuka i huvudet. Se på mig, jag är halvamerikan. Är det inte tillräckligt av en bekräftelse, så låt mig tillägga att USA valde George Bush som president en gång i tiden. Den mannen kan inte ens skilja på höger och vänster!

Nu säger jag inte att vartenda amerikan är lika galen, grov i mun osv, liksom att alla svenskar inte är blyga (har inte träffat en svensk som vågar stå på sig än, men det finns säkert några)

Jag har sjuk humor och kan vara grov i mun, och käfta emot när någon går mig på nerverna. Däremor kan jag konrollera det, helt enkelt låta bli och vara "fin" när det behövs. På jobbet till exempel.

Kom och slicka!


Lite suddig, men ni chokladälskare blir väl ändå sugna, visst? Max och några andra har kidnapat Victor och fixar en svensexa åt honom as we speak. Under tiden bakar jag choklad cupcakes med hallonglasyr, som sitter och väntar på att bli uppätna, när han kommer hem.

Han hinner inte hem för att slicka smeten, men det är nog lika bra. Tro det eller ej, tänker jag inte heller göra det. Jag ska diska bunken direkt! Sen om mina cupcakes blev goda, det märker vi efter att Max smakat dem.
Han är egentligen inte mycket för choklad, men han tyckte mycket om chokladkakan jag gjorde, och han kunde knappast vara så bra på att fejka över choklad. Hoppas inte han är bra på att fejka i alla fall.



UPDATE: Såhär fina blev dem. Tanken är att ni ska bli frestade.

Jag har dödat en spindel!

Ni som känner mig vet säkert att spindlar är det värsta jag vet. Och då menar jag verkligen det VÄRSTA I HELA VÄRLDEN. Små kryp i sig är vidriga, men de skrämmer mig inte.

Lite sådär halvtrött efter fem timmars tvätt (oj vad jobbigt.... - jag var sarkastisk för er som inte insåg det) skulle jag öppna ett fönster för frisk luft då jag upptäcker en - lyckligtvis väldigt liten - spindel. Jag sprayade den helt spontant med mitt värmeskydd för håret tills den drunknade. Hoppas jag att den gjorde i alla fall. Sen plockade jag upp den med en bunt hushållspapper och slängde den i soporna. Max får gå ut med dem utifall att den nu lever och lagt ägg!!

Varför berättar jag det här för er? Jo, för att man kan bemöta sin största rädsla. - Nej jag ville bara "skryta" till er som retat mig för min araknofobi! In your face!
Men en sak är säker: En stor, lurvig spindel hade blivit min död. Den måste inte vara giftig och bita mig, det räcker att en sådan jätte kryper med alla sina äckliga ben någon meter ifrån mig. På grund av min McDonald's historia hade hjärtat inte klarat av det. Men om så, hade jag nog blivit vettskrämd och blivit galen, så mina långa återstående dagar i livet skule tillbringas på ett mentalsjukhus. Så mycket hatar jag spindlar. Fast jag lyckades döda en precis.

Lite skakig är man, men jag har nyss pratat med Max. Och nu dundrar väggarna av min favorit artist som också är lugnande.

Så.. nu ska jag försöka glömma äcklet jag dödade och förbereda en demonstration! Och nej jag bjuder inte på en spindelbild. Klarar inte av att ens se dem.

Kall kaffe

Den har kallnat och finns inte mer kvar. Men jag klarar mig. Försökte ta en sista klunk ur kaffekoppen ändå, bara för att, men det var rent ut sagt fördjävligt.
Max frågade mig imorse hur jag kunde vara så pigg. Jag är ingen morgonmänniska. Jag kan sova lääänge under lediga dagar. Tur att jag jobbar kvällar mesta dels. Det enda tips jag kan ge är tre saker:

1. Krama sin partner. Det är alltid lättare att gå upp tillsammans. Mysa bara inte för länge, då kommer man aldrig upp och får stressa istället.

2. Kaffe! Doften i sig kommer väcka dig för du vet hur himmelskt gott och underbar effekt den har. Man blir pigg direkt.

3. Inget för killar kanske, men jag tar alltid concealer runt ögonen. Om jag råkar se min spegelbild när jag ser ut som en zombie blir jag bara tröttare. Att se "pigg" ut lurar kroppen. (Sen finns det ju ögon roll on med koffein för både honom och henne. Men jag kör på H&Ms billiga, koffeinfria concealer.)

Déjà vu

Same old same old väder idag. När jag ändå är ledig ville Max att jag skulle införskaffa fler blommor till balkongen. Jag fick ta bussen, då han har bilen. Public transportation is for suckers. Hursomhelst så hade torget stängt pga vädret. Men det var inte en helt dålig dag. Inte farligt alls om man bortser vädret och bussens stank.

Bu för ösregnet som dök upp just när jag gick ut. Hade varken paraply (den ligger i bilen såklart) eller luva.

Ser ut som en dyster arabtant. On the plus side rann inte mascaran!

Tummen upp för att jag kom i ett par gamla jeans sedan jag var säkert 15-16 år.

Lite korta och slitna, men de funkar. Anledningen till att jag fortfarande har just de jeansen är att de har varit mina "städ/hårfärgning/tvättdag-byxor"

Regn och sol

Jag är frustrerad. Ena stunden är det sol. Sen duggar det plötsligt och är grått och molnigt. Men visst kan man få färg även när det är molnigt. Och en solkänslig typ som jag borde lätt få det då. Men det är kallt!
- Oroa er inte, det här förvandlas inte sakta men säkert till någon mer seriös blogg om solbränna och smink och allt vad det heter. Jag går bara genom ett par stressiga veckor, utan någon inspiration till bloggen. Funderar på att göra en sådan "onödig" lista som verkar vara populärt och omtyckt. Men då ska det vara en lista där jag avslöjar konstiga saker, inte något skyggt som "min favoritfärg är lila" eller "jag åt ur smörpaketet när jag var liten". Nej. Den ska vara vågad. Dels för att bloggen ska återfå en gnutta av det sjuka som jag kallar humor, dels för att ni ska känna att ni läser den på egen risk igen.

Bjuder på en konstig bild på syster och jag, som uttrycker syskonkärlek genom att strypa varandra.
No offence till mormor men jag ser verkligen ut som henne på det där fotot. Inte att hon ständigt håller en sådan min, men så ser hon ut när hon hör någon vara grov i mun. Typ.

En Rubrik

Vet inte ens varför jag bloggar, nu när jag egentligen inte har särskilt mycket tid. Det är mycket nu inför sommaren. Börjar andra jobbet den 14:e juni redan, och har precis pratat med chefen. Så måste Max och jag åka ända till Kalmar snart för att shoppa extra sängkläder på IKEA, inför Kalle och Lindas vistelse över en helg. Och klänningen till Victor och Annas bröllop. Den har jag ännu inte funnit. Jag måste även förbereda inför kommande demonstrationer. Så... för er som har lika mycket tid över som jag hade i nästan två arbetslösa månader förra året, kan roa er med att försöka fånga Brians haka när den är i mitten, mot slutet av videon. Det gjorde Max häromdan och lyckades nästan. Vi är inte bara Simpsons nördar, vi är galna i Family Guy. Ni vinner inget, men det är bra tidsfördriv om ni har en ganska ny dator som tål mycket. Jag återkommer när jag åstadkommit lite mer.


What to do?

Jag har precis kommit hem, men Max är fortfarande på flygklubben. Tur att världen verkligen inte ska gå under idag. Vilken bulls*it. Folk har talat om det i flera år och det har aldrig hänt. Give it a rest. Det händer när det händer.

Nu har jag alltså tråkigt. Ska sola en stund i detta fina väder, sen blir jag åter rastlös. Och ensam. Och vi har ingen alkohol hemma. Systemet stängde 14.00. Vad ska jag roa mig med tills han kommer hem?
I'm bored!

Socker istället för träning

Här tänkte vi vara duktiga och för några timmar sedan, ca kvart över sex, bestämde oss för att träna efter en lång Maxätande (Max-restaurangen dvs, fast det förstod ni säkert) dag i Skåne. Men gymmet stängde så tidigt som 18 så vi var lite sent ute. Istället åkte vi til Willy's och köpte cola och glassbåtar. Bra där!


Bjuder givetvis på en bild. Eller två.


Kudos till Max, det var hans idé att lägga ut den här bilden. Han tycker det ser mer frestande ut och jag håller med! Avundsjuka?

Cupcakes and shoes

Det har min dag bestått av för det mesta. Är man ledig så är man, och igår sa Max med dessa ord "Du ska få en liten uppgift till imorgon. Leta efter skor, och hittar du ett par så köper du dem." Inte kan han säga något sånt utan att det finns en hake kanske ni tänker, men jo det kan han. Han tycker nämligen jag behöver ett par sneakers som inte är av tyg så det är vad jag letat efter och velar mellan två par.
Nu, i väntan på att han ska komma hem bakar jag cupcakes till honom. Borde kanske skippat det här tråkiga inlägget och lämna över fantasin åt er en dag.

You're only as old as you feel

Erika och jag över telefonen:

Jag: Åh, vet du vad Max och jag ska göra imorgon?
Erika: Vaddå?
Jag: Vi ska införskaffa blommor till balkongen!
Erika: Eh...
Jag: Eller det där lät kanske inte så kul, snarare som om vi vore pensionärer, men point being, sommaren är här!

Några minuter senare...

Jag: Fan! Glömde precis vad jag skulle säga.. Vad pratade vi nyss om?
Erika: Choklad och dricka..
Jag: Hmm.. Vad sa du innan dess?
Erika: Kommer inte ihåg...


Gammal bild på två gamla tanter (lyckligtvis bara i sinnet) till systrar


Min mamma är intelligent

Jag pratade nyss med syster nu innan hon kör vårruset. Hon trodde vi skulle brytas pga låg batterinivå.

Erika: Jag är rädd att vi kommer brytas. Det går så fort när man pratar.
Mamma (tog chansen att rätta till Erika och jag hörde henne i bakgrunden): Batteriet dör inte fortare bara för att man går snabbt!

För övrigt får jag önska Erika och Nina lycka till!

Inväntar besked

Hatar lediga dagar. Att vara ensam med mina tankar är oftast inget annat än otrevligt.
Nyss längtade jag tillbaks till USA och tröttnade mer på Sveriges velande väder. Nu är jag nervös inför ett besked Max eventuellt skulle få på jobbet idag angående om han ska utomlands på tjänst. Lyckligtvis där det INTE sker krig och han skulle reparera stridsflygplan då, precis som han gör nu, fast lååångt bort. I en hel månad. Det tänker jag på nu.

Jag vet mer eller mindre redan att det är klart han kommer åka. Det är positivt bl a ger det mer pengar, men typiskt mig lyckas jag omvandla det till något mer negativt, som att jag t ex får gå på ett bröllop ensam. Illa nog är det att jag måste vara 100% nykter, så kan jag inte ens dansa med min partner, som alla andra kommer göra. Fan. - Och ja, jag är väl medveten om hur barnslig jag låter.


Det här är enda passande "åh nej!"-bilden jag fann. (Ignorera att jag ser ut som en uppblåsbar docka, ölen var kall!)

Ett roligt jobb

Det ni ser är en lista på en visning jag ska hålla när jag är i Västerås. Som ni säkert vet har jag fått ett jobb inom vården också, men börjar inte jobba där heltid först i juni, så jag jobbar på för fullt med försäljningsjobbet och det är riktigt kul!

Jag vill jobba så ofta att jag tom bestämt att hålla en visning för mina Västerås vänner! Plats hos min mamma och syster.

En av de bästa sakerna med jobbet är att man får använda fula ord (och att alla måste vara över 18 år). Där fick ni en till ledtråd.

Real irony

Om ca två timmar beger Max och jag oss mot gymmet, träningskläderna är redan på och jag äter choklad. Vi har frukt hemma, men om jag ändå ska bränna kalorier, varför inte njuta av det goda?
Det finns bara tre rader kvar dessutom. Fast jag hade inte ätit hela på en gång. Tror jag...
Vore fint om jag får chokladfläckar, då sticker jag ut på gymmet, som de där vita killarna gjorde bland alla korta japaner i Family Guy.

Man har sina favoriter

Vi har varit tillsammans ett tag nu och jag är mer kär i honom än jag någonsin varit tidigare. Jag har en mapp på datorn med bara hans foton, där liger bl a bilder på oss vid sjön, eller solnedgången, och de flesta är "romantiska" bilder. Jag fick nyligen reda på att han har en liknande mapp med foton på mig. Dock inte så normala, mestadels är ganska sjuka som...

Bilder från halkbanan:
eller den kvällen han bjöd på pasta och hemgjord pesto som satt i tänderna. "Haha le stort jag måste ta kort!"
eller så är det Crasy Cat Lady med grannarnas katter
Men visst har jag lite mer udda bilder på honom. Ibland är det de sjukaste bilderna som är roligare att kolla på.

£1 450 000 00

Fick precis ett konstigt sms från en Dr Anderson Spencer att jag vunnit pengar. Står att jag ska maila namn, adress och nummer till [email protected]. Hur dum tror de att jag är? Mailadressen i sig är ju uppenbar.

Detta skrev jag dels att jag inte har något annat att blogga om idag, dels för att varna en vän som inte kan så bra engelska och kanske mailar till dem om hon också får sms:et. Kommer från det här numret: +447045778607

Beer

Blev en ganska kort dag i Karlskrona, det har regnat av och till och då är det inte särskilt trevligt att shoppa. Däremot tog vi en sväng förbi systemet och köpte några iskalla öl!
I måndags var jag hos läkaren och hon körde standardfrågan: "Dricker du alkohol? Hur mycket konsumerar du?" Jag kom till insikt med att jag inte varit full på jättelänge. Lite full var man ju på varberg, men vem var inte det? Så jag sa två gånger i månaden ungefär. Fast.. det är väl egentligen bra. Men det är samtidigt som Max säger - man ska inte balla ur och vara för hälsosam. Så ikväll avnjuter vi iskall öl och chips med hans goda aioli. Först hemmagjorda hamburgare. Life is good!
Vad vore jag för halvjänkare om jag inte tog amerikansk öl?

I'm off

Nu beger jag mig mot Karlskrona! Kan bli hela dagen, kan bli ett par timmar beroende på vädret, men jag återkommer!

Svartvit och osminkad är allt ni får se så länge

Det ser helt okej ut nu tycker jag. Men jag orkade inte lägga ned tid på smink eller använda hårfönet (jag halvblundar tom, pga blixten) för vindeffekt med Max som fotograf för det överdrivna slutresultatet. Ni vet som de har på tvins och tv-shop. Alla ser helt slitna och förstörda ut och sen strålar de och är jättevackra.
Det här är vad ni får.

Vissa ord förändrar allt

Så tidigt som igår kväll hade jag en helt annan inställning till det som inte blev min favoritfärg. Max tycker det är snyggt, fränt och sexigt. Han är nog den ärligaste personen jag träffat och säger sanningen även om den inte alltid är det man vill höra, så med andra ord om han tyckte det såg hemskt ut hade han sagt det. Så nu är jag nöjd med min hårfärg. Inte lika som jag hade varit med ljusbrunt, men jag grubblar inte över det längre.

Velar fram och tillbaka whether or not om jag ska behålla klagoinlägget från igår eller inte. Får se om jag kanske lösenordskyddar det?

För övrigt körde jag ett grupppass igår för första gången
. Indoor Walking i 45 minuter. Helt vansinnigt! Jag gick från att vara en lat student som ofta skolkade från idrottslektionen, till en träningsmotiverad tjej.
Att jag ens kunde röra på mig konstant i tre kvart trodde jag inte var möjligt. Visst, jag har gjort promenader och sånt under längre tid, men att ständigt hålla högt tempo på maskin så jag mådde illa var en helt annan sak. Men det kändes bra efteråt!

Ska hoppa in i duschen sen får ni eventuellt se resultatet av hårfärgen. Tills dess, ha det gött!

Dagens ilandsproblem med hundratals utropstecken

Igår färgade vi mitt hår och jag hade rätt så positiva förväntningar då jag färgat det sedan jag var 14 år. Vi använde en ljusbrun färg (eller så stod det i alla fall på förpackningen). En sådan där tio minuters behandling bara, vilket lät bra. Appliceringen tog inte ens en kvart-tjugo minuter, så jag hade inte färgen i håret särskilt länge. Ändå blev det nästan svart! Hur det kommer sig vet jag inte, jag gick från blond till riktigt mörkbrunt på ca 35 minuter totalt. What the hell?!

Det finns så mycket som händer i världen, men jag vaknade ändå direkt på riktigt dåligt humör och blir rasande när jag ser mig själv i spegeln. Orsaken är väl kombinationen på den oönskade färgen, och att jag närmar mig sockertabletterna på kartan. Färga aldrig håret innan djävulsveckan om ni har lätt att bli överkänsliga - jag är långt ifrån glad, och vill fräsa åt folk. Kanske ringa till företaget som tillverkar den hårfärgen och skrika på dem tills jag punkterar lungorna. Någon ska i alla fall få för det här. Det har alltid gått bra förut när jag färgat hemma, så vi gjorde inget fel.

Jag skulle kunna få rollen som Samara, jag är tillräckligt arg och har likadant hår. Jag tänker inte stå ut med den här färgen i ens slutet av veckan. Jag ska ändra till färgen jag skulle ha från början; LJUSBRUNT.

Ni får ursäkta att jag slänger in ett sådant aggresivt inlägg (var bara glada att ni slipper umgås med mig nu), men jag behövde skriva av mig eftersom jag inte har någon att skälla ut än. Och jag vägrar låta Max bli offer.
Klagosamtal nästa!

Slänger in ett klipp på Tourette's Guy som svär mindre än mig i dagsläget. Ska försöka skriva något mer läsvärt ikväll.


Han kan sina grejer

När vi var och shoppade i Karlskrona behövde jag ett nytt läppstift. Jag har använt samma i nästan två år, och tänkte fortsätta med den.

Max
: "Dark brunette" Men du är ju inte brunett alls.
Jag: Nej, jag vet.
Max: Ska du inte ta den här då? Den är framtagen för blondiner.

Jag gillar att Max kan engagera sig i sådant som hår, smink och D.H, det är för härligt!
Innan jag träffade honom trodde jag inte det fanns killar som honom och att man fick ha två olika killar; en bög kompis som kan hjälpa till med skönhet & hälsa och sen en hetero kille som tar sig förhållanderollen och gör sådant som bögar aldrig skulle ge sig in på. Men Max är en hetero man som kan tjejsaker med. Han har allt!


Men jag passar väl i en nyans för brunetter? Jag kommer ändå inte vara blond länge till. Är lika ivrig att färga håret som Homer var i Simpsons-filmen när de gav ut gratis munkar.

Dagens

Jag publicerar aldrig dagens outfit eller dagens foto. Not me, not my cup of tee. Det jag däremot tycker är ett måste är dagens lunch! Vad vore jag för matälskare om jag inte berättar vad jag äter på mina långa lediga dagar? För ni vill väl veta?
- Säg ja! Jag har så tråkigt, börjar inte jobba igen först på onsdag.
Inte mycket för ögat, men nog den godaste pizzan. Vill inte tänka på att mina artärer ser likadana ut. Men jag behövde ha slut på helgens onyttigheter. (Cut me some slack, jag gymmar trots allt och ska tillbaks till WS imorgon och träna minst en timme. Det ni)

Living on the edge

Bloggen är mer eller mindre död under de dagarna när solen lyser och vi är lediga samtidigt, så blir det bara. Idag har vi köpt hårfärg (ja, jag ska färga här hemma, Max har ställt upp att ta mig bakifrån medan jag gör sidorna - ja jag vet hur det lät, men ni vet vad jag menar), solat och fiskat.

Det blev allt varmare och slutade med att vi tog av oss kläderna när vi ändå var ute med båten. Vi gillar att leva farligt nämligen. Fast i ärlighetens namn behöll han sina shorts på och jag satt i mina underkläder med tröja runt midjan så jag kunde dra upp den snabbt om en folk skulle dyka upp från ingenstans och titta ut mot sjön. Det är ändå som en bikini, fast ändå inte.. En barnfamilj hade med stor sannolikhet inte uppskattat det och vi skulle bli ihågkomna som paret som tog en snabbis i sjön fast vi bara njöt av vädret.
Bjuder på en helklädd bild i solskenet!

Update

Precis kommit hem från visningen och det gick jätebra! Ville bara informera er om detta.
Jag var så skeptisk tidigare. Fast i och försej, om jag ändå lyckades sälja lotterier när jag jobbade hos Call4U vore det märkligt om jag inte lyckades sälja något av det jag säljer nu. (Ni får inte veta än vad jag säljer, men ni fattar nog snart om inte annat)
Nu: Hamburgare!

Fysisk träningsvärk, fortfarande fatso i sinnet

Igår tränade vi tillsammans på gymmet och det gick förvånansvärt bra! Han tränar helt gratis, när som helst eftersom han jobbar åt försvaret. Kul för honom. Jag känner nästan press att träna ofta eftersom jag betalar ett ganska högt pris. Nåja jag ska bara vara glad att äntligen få en (förhoppningsvis) fast kropp till juni, vilket är snart! Jag är så degig, och att vi åt glass igår kväll gjorde saken inte bättre! Men vi behövde ju trots allt ha slut på den..


Hursomhelst så är demonstrationen om några timmar. Önska mig lycka till ikväll!

Hinner inte blogga

Ni får ursäkta att mitt bloggande varit fylld med något mer onödigt än vanligt. Demonstrationen är imorgon och även om jag är så förberedd jag kan bli måste jag fortsätta öva. Som jag sagt till de flesta av er när vi pratat har Sebastian börjat blogga, och den är helt klart läsvärd - kika in!

I helgen lovar jag att bättra mig!

Min unga look-a-like

Max tycker att jag var så söt när jag var liten, och visst det är gulligt av honom, men han har bara sett foton på mig när jag var mellan några månader till fem år. Sen gick det nedför utseendemässigt.
När jag var 6-8 år fick jag bära glasögon, lyckligtvis fick jag designa dem själva (lila med söta Simba som barn, på varje sida).

När jag väl äntligen blev av med dem, blev jag istället en riktigt spinkig tjej, särskilt som värst när jag var 10-12 år (min egen mamma som ändå visste att jag åt blev orolig för min hälsa.)

Med andra ord: Jag var ingen söt unge då - verkligen inte. Igår fick jag sedan dåligt samvete, då jag såg en flicka som ser precis ut som jag gjorde när jag var 11 år gammal:
Samma hårfärg, lika långt hår, likadana ansiktsdrag mm. Jag vill inte bli stämd, så låt mig påpeka att hon ser ut som en friskare 11 åring än jag gjorde och är inte ful. Att jag var så smal var det som förstörde hela mitt utseende då, det och mina fula framtänder (tack o lov för tandställning!).

Varför jag kände för att skriva det här inlägget är väl mestadels för att jag tyckte hon var så kusligt lik mig för några år sedan helt enkelt. Ni som känt mig så pass länge måste väl ändå hålla med?

Att lyssna är inte alltid det bästa

För ca två månader sedan började jag känna mig stressad över att hitta en klänning till Anna och Victors bröllop som numera är om sex veckor. Så fort inbjudan kom hem i brevlådan ville jag mer eller mindre kuta runt över hela stan (haha stan kanske man inte kan kalla det lilla i Ronneby) tills jag hittade den.

"Men sluta! Det är jättelångt tills dess. Ni tjejer ska alltid göra så stor grej av det. Du behöver inte leta redan nu."
Så jag gjorde inte det, förutom att kika på olika sidor på nätet. Förra veckan hittade jag den perfekta klänningen och jag skulle beställa hem den.

- MEN, leveransen tar upp till tio veckor, och hinner troligtvis inte komma först efter bröllopet!
Jag har mycket arbete och förberedelse inför en demonstration, men jag känner redan nu att jag säkerligen kommer slarva med det pga en efterlyst klänning. Kaffe och sockerkick är vad jag behöver för att hinna. Första anhalt blir Karlskrona, sen Karlshamn osv, tills jag har den hemma i garderoben.

Önska mig lycka till!

På god väg

Detta, mina vänner, är en tag till Wellness Studio - jag har äntligen skaffat gymkort! Träningskläder införskaffade vi för några veckor sedan och imorgon beger jag mig mot gymmet för första gången. Nu kan jag äta onyttigt med gott samvete!
Jag sa ju att vi skulle börja träna (förvisso längesen, men bättre det än aldrig)!

Han vet vad jag gillar

Häromdan när vi var och storhandlade frågade Max om jag ville ha choklad. Han är den diciplinerade av oss, men någon gång ibland ställer han frågor jag älskar att få, så jag tog en chokladkaka snabbt.

Max:
Är du säker på att det är den du vill ha?
Jag: Mmm.. jag tog bara en spontant, annars hade jag stått och velat mellan den här och den där andra.
Max: Ta båda två då.

And so I did.

Back to the blog

Halloj! Ursäkta min frånvaro, denna gång förvarnade jag er i alla fall. Vi tog inte ens med datorn, vi hade bara en helg på oss i Varberg. Vi anlände vid ett, käkade världedns godaste kebabrulle (har ni vägarna förbi Varberg måste ni äta det!) och besökte Max bror i verkstan.

Vad gjorde vi mer? Firade vår två års-dag och gick ut på restaurang, dagen efter shoppade vi på Gekås, käkade ute med Christian (Max bror) och hans sambo, firade Valborg hos Thomas och i söndags besökte vi Kalle och Linda en snabbis innan vi begav oss hemåt - jag tog bilen och Max såg så fräck ut på sin hoj!

Blev inte många bilder men slänger in de jag tog:
Max bror äger en verkstad och behövde provköra en bil för att se hur motorn låter. Inte tackade man nej när jag blev erbjuden en runda! Avundsjuk, Magnus?
Glömde sätta upp håret innan vi åkte så jag fick en trollfrisyr efteråt.

Grillade på Thomas balkong. Det är egentligen förbjudet, men rules are made to be broken.
Vid nio, halv tio tiden gjorde groggarna oss väldigt lättroade.
Thomas och jag blev facinerade av hur olika våra händer var. Fråga mig inte varför, det var vid ett tiden, vi var fulla och säkerligen övertrötta också.
Max älskar whiskey, jag däremot har aldrig varit särskilt förtjust i det, tills den kvällen då jag tyckte det var helt okej. Kan dock bero på mitt dåvarande tillstånd.



P.S Glömde min mobil i bilen igår kväll, så om ni försöker ringa utan att nå fram så förstår ni varför. Har precis gått upp, sveper ned massa kaffe och vill in i duschen och borsta tänderna innan jag beger mig mot garaget. I look like hell! D.S

RSS 2.0