Bröllop nästa

Kommer inte ihåg senast vi åkte till Varberg så ofta. Jag är så lat och lämnade resväskan framme från senast (men den är tom, lovar!). Vi åker ju ändå imorgon igen. Kalle och Lindas bröllop är efterlängtad, är nästan pirrig för dem!


Bilden hör inte ens ihop med inlägget, jag vet. Har redan lagt ut alla bilder som finns i datorn. Och vet inte vad jag ska ta kort på heller, så det får bli den här från utklädnadsshowen. Vår klass var mer eller mindre de enda som behöll dräkterna på hela tiden. De i bakgrunden hade klätt ut sig till den där Saw-gubben. Att äta med mask kan då inte vara det lättaste.

För övrigt är jag ledig idag och börjar bli riktigt rastlös. Funderar nästan på fördriva tiden med att göra ett nytt album, från utklädnaden i skolan, på facebook. På tal om det - Frida, skicka de förbannade bilderna någongång! Du har de roligaste!

You have to go down on me

Max och de flesta av er kallar mig snuskig. Kolla in nya Siba-reklamen där Fabian blir snuskig på telefon. "You have to go down on me." Hur kan de inte ha insett hur det låter? Eller ska det vara så bara för att reklamen ska framstå som "rolig"?Nejtack, Fabian.


Kvällens citat

Nina Larsson: "Hoppas jag också har ett hål där man kan stoppa in den i."


Catwoman!

Befinner mig hos Nina as we speak. Ikväll väntar dicobowling med dessa charmiga kattmasker! Man ser knappt någonting, men man måste ju lyxa till det lite! (Nej, jag har inte druckit, jag måste ju köra tillbaks till Varberg) Konstig och barnslig är beteendemåsten ibland, man lever ju bara en gång!Sedan beger vi oss mot en restaurang och avslutningsvis ska vi trycka i oss Oreos, the american way, indränkta i vit choklad. Fast de kommer från Grekland. Jag fattar heller inte varför självaste USA inte har det.

Anywho så super Max ned sin polare Kalle på svensexan. De kidnappade honom för några timmar sedan och det var det jag fick hålla tyst om. Nu vet ni!

Mjau!


Varberg och Göteborg

Imorgon beger vi oss mot Varberg. Max och ett gäng har planer lördag kväll. Kan inte säga mer, vill inte sabotera hans planer ifall någon därborta läser detta.
Under tiden som de gör sin grej tänker jag besöka Nina i hennes nya lägenhet i Göteborg. Erika och Johanna kommer också vara där, vi ska ut och äta, eventuellt skypa med släktningarna i USA, det kommer bli riktigt kul!

Så bloggen blir åter tom några dagar, men så usel som jag varit med uppdateringen är ni nog vana. Om inte, försök stå ut. Det finns massa sjuk humor därute!

Ha det gött!


Gammal bild på mig och Nina i gamla Västerås.

Det ska alltid komma i ansiktet...

Max: Fan, jag har halsbränna.
Jag: Vill du att jag åker ned och köper Pantoloc Control?
Max: Fan heller, så gammal är jag inte.

Två minuter senare ville Max ha vatten, men när jag väl skulle ge det till honom ville han att jag skulle hålla i glaset åt honom när han drack. Hur gammal tror jag att han är? Ung, men jag gör samma sak för dementa, när jag matar dem på äldreboendet.
Kanske testade han mig för att se om jag verkligen skulle göra det för honom. Det var i vilket fall sista gången, då han började skratta och det stänkte vatten på mig. När jag väl hade smink också, vilket i dagsläget är sällsynt. Kul.

Åldersgräns

Klockan 4.10 var vi hemma efter en betydligt senare kväll än planerat. Vi skulle vara hos Kristoffer hela kvällen, men slutade med att vi gick ut (ja, det finns faktiskt krogar i Ronneby) på Puls. Vi hade jättekul, men när vi väl lämnat den höga musiken och lade oss i sängen hörde vi inget annat än tjutande ljud. Man är inte tonåring längre, då det inte fanns någon gräns för alkoholintaget, och öronen var som immuna mot högt ljud.

För övrigt har jag bevisat för Max att jag KAN klara av att campa. Tror ni vi hade varmvatten innan vi begav oss? Nej. Så jag fick improvisera. Behöver bara en vattenkokare och tvål så är det bara köra på. Det svåra var att tvätta håret. Tror inte jag fick ut all schampo, men jag blev ändå nöjd för håret var rent och glänsande (!). Jag är knappast den första tjejen som aldrig skulle gå ut med smutsigt hår. Ni som påstår annat vet inte vad ni pratar om.

Såhär i efterhand börjar jag inse att sex timmars sömn inte räckte, så jag velar mellan kaffe och sängen. Blir nog båda. Säng en timme, massa kaffe sedan. Godnatt.


Gissa vad som händer ikväll?Inte var det svårt för kassörskan på Willys att lista ut vad jag ska med detta till. Det vankas fest.

Vi har dock ett i-landsproblem. Ingen varmvatten. Detta är inte heller första gången. Man går inte på fest oduschad, så vi kan bara hoppas att det löser sig inom de närmaste timmarna. Hjorthöjden är underbar. Not.

EL-ändigt amishliv

Idag har jag levt som amishfolket. Strömavbrott på hela Hjorthöjden i en halvtimme, men det kändes som en evighet. Jag hade tvätt, som avbröts. Jag kunde inte ens ta mig in till tvättstugan eftersom man tar sig in elektroniskt via en tag. Jag kunde heller inte ta mig tillbaks hem, för guess what, även porten är låst och man kommer in genom en tag. Lyckligtvis gick det att ta sig in manuellt med hemmanykeln.

Mobilen, glömde jag i bilen igår, och vi hade inte internet. Ingen kontakt med omvärlden. Typ. Jag träffade en människa, en gubbe, som sa hej.

Igår handlade Criminal Minds om en mördare som letar upp sina offer online. Ett av offrena tog kort på sin fika innan och twittrade om det. Okej, jag tar också massa kort till bloggen, men jag bloggar inte först när det passar, långt efter att jag tryckt i mig nåt.

De långa, "eländiga" timmarna fick mig att inse hur folk är beroende av el. I synnerhet internet.
Två bekanta i Västerås har hamnat i någon slags festa-varje-dag-tills-jag-svimmar-och-träffa-pojkar-och facebook-äger-fas . I princip varje kort de hamnar på sitter de med mobilen i handen, i sin egen lilla tonårsvärld. Och alla jag träffat i Ronneby har alltid bett om min facebook, men inte numret.

Jenny är den första på länge som jag utbytte telefonnummer med. Roligare att prata tycker jag, men visst funkar chatt med.

Nu har jag kollat min mail och bloggat. Ska inte anväda datorn mer. Tänker faktiskt gå ut. Men måste erkänna att det känns bra att veta att jag har tillgång till tv, musik och internet. Och att kylen är igång, så ingen mat går till spillo! Jag kan nog inte leva utan el.


Tv inspirerar på både gott och ont

Ni kanske har sett philadelphia reklamen? Max och jag hade lax hemma, men visste inte vad vi skulle ha till det, så vi fick en idé från tv. Blev riktigt bra!Så har tv fått mig på galna idéer. I samma veva som jag fick en videokamera 2004 startade jag och ett gäng vår egen "Jackass", med sjuka smeknamn och utmaningar. Inte lika extrema som de riktiga, men nog gjorde vi bort oss.

Jag låtsades till exempel ha sammandragningar på stan, med en tröja under min t-shirt. Folk tog mig verkligen på allvar. För att skona de andra som deltog ska jag inte skriva vilka de är och vad de gjorde, men jag kan säkert säga att västeråsare fick se sinnesjuka grabbar och tjejer då och då.


De vidgar sina vyer på Blekinge flygklubb

Om två timmar beger jag mig mot jobbet och Max roar sig på flygklubben. Eller roar och roar, de har städdag idag. Men de har ju lite speciell inredning to get through the day.De är ju bara grabbar och "gubbar" som är medlemmar där, fast tror inte en ev kommande nykomling till tjej skulle ha något att säga om det. Om nu inte hon är en överdriven, jobbig feminist. Jag kan bara hoppas för deras skull att de slipper en sådan i framtiden.


TGIT

Tisdag är vår fredag. Jag jobbar i helgen och Max är ledig de kommande dagarna eftersom han jobbade mycket i Bulgarien. Kul att ha honom hemma igen!

Han köpte souvenier: En jägermeister och en present till mig, Bacardi Mojito. Kanske inviger vi den ikväll. Måste ju visa att jag uppskattar presenten.

Ville bara visa er tecken på liv. Jag lever. There you go!

Seamen in my dreams

Sjömän alltså, missförstå inte rubriken. Vet inte varför jag drömde om flottan. Max hörde till armén, om något borde jag drömt om soldater. Correction: EN - Max.

Hursomhelst så tillbringar jag fredagkvällen med att testa olika frisyrer. Svåra, tidskrävande sådana, som man helst går till frisören för innan skolbalen. Men hey, jag har lärt mig en del på youtube tidigare, så varför skulle det inte gå med frisyrer?

Imorgon väntar en lång dag, så jag planerar inte att leka frisör hela natten. Hoppas ni som inte har tid att passa, får en härlig helg utan baksmälla!


Bjuder på en bild, när jag försöker uppnå den här frisyren. Det är steg nummer två enligt en tjej på YT. Osminkad och oengagerad, men det här är enda bilden ni får. Slutresultatet såg ut som en croissant i såret med två matpinnar som stack ut från den. Fast övning ger färdighet!

32 grader

Max befinner sig nu i värmen med jobbet. Som ni märker med det här inlägget körde jag inte av vägen pga av min trötthet eller det att kroppen inte ens hann fatta att jag inte längre låg och sov i vår varma säng. Jag sprang till och med hela vägen hem från parkeringen.
När man bor på ett område som Hjorthöjden, och ser mycket Criminal Minds, blir man mer försiktig (läs: paranoid) av sig. Jag tänkte om jag springer, så hinner ingen ta mig och kanske råna, eller försöka skjuta mig - vad vet jag?

Tror ni vi gick och lade oss tidigt förresten? Det gjorde vi inte, men vi har bra förklaringar. För det första hade Max mycket att packa, för det andra var "uv-kvällen" längre än vi trodde den skulle vara. Ronneby har faktiskt mycket på gång under sommarsäsongen!Blev inte bra bilder när de släppte iväg berguven, men nu måste ni väl inse att vi inte kunde missa det där.

RSS 2.0