Wakie wakie hands on snakey

Natten gick bättre än förväntat och de tio arbetstimmarne flög förbi. Jag var inte ens trött när jag körde hemåt imorse. Däremot däckade jag som en gammal, dyngrak alkoholist på en urinoar, så fort jag klev innanför dörren.
Aslan väckte mig två gånger. Först ville han äta, sen leka. Han fick ormen som Max vann åt mig på Liseberg förra sommaren. Men han tröttnade lika snabbt som jag åter slocknade. Eller så var det just därför han tröttnade, pga att ormen plötsligt inte längre rörde sig eller gjorde motstånd. Nåja, den fick ligga kvar i sängen tills det var dags att stiga upp klockan 16.00.
 
Nu vet jag inte vart ormen ska förvaras. Soffan är inte aktuell. Där ligger redan två fiskar som Max kom hem med från Tosia bonnadan för några veckor sedan. Vi får se vart den hamnar.
 

I love the smell of coffee in the morning

Sådär! Nu har jag vänt helt på dygnet. Trodde det skulle bli tufft i början då jag varit sjuk de senaste dagarna, men det är över och ikväll börjar jag jobba natt. Klarar jag av det? Vi får se.
Jag kunde ju vända upp och ned på dygnet jämt och ständigt när jag var tonåring. Till och med gå till skolan bakfull, ibland fortfarande aningen berusad, utan konstigheter. Nu är jag lite äldre, men senast jag kollade var 22 ingen ålder. Sen att jag redan har rynkor lite här och var, det är en annan femma.
 
Jag har precis ätit brunch och kaffebryggaren är igång. Detta är min morgon. Och jag börjar dagen som alla dagar borde börja. Kaffe, musik och en lång dusch. Ingen stress alls, jag bara chillar. Allt som saknas är Max. Och glass, men det kan jag köpa på väg till jobbet!
 
Jag återkommer antingen imorgon bitti övertrött och jävlig, eller imorgon eftermiddag (läs; nya morgontiden).
 
Cheerio!

Så effektiv var skönhetssömnen...

 
Vaknade med en ny, enorm finne, som av någon märklig anledning inte syns till i fotot. (Har jag råkat ställa in kameran på något skönhets, eller retuscheringsprogram?) Den syns i alla fall flera meter bort. Brukar skita i smink till jobbet, men får nog bli ett ton concealer.
 
Varför försöker jag ens få finare hy när alla odds står emot? Vad gör jag för fel? Nåja jag lägger det åt sidan och letar efter chips och skräpmat i skafferiet. Annars kanske bäst-före-datumet hinner ifatt!

Birdkiller

Haven't you heard.. nu finns en fågelmördare i stan; Linus. Vi träffades utanför McDonald's. Jag gillar att han sa att jag såg ut som en av Sex and the City-tejerna när jag kom ut från H&M. Detta samtidigt som jag gick fram till honom och kjolen blåste upp. Tacka vet jag tunga blåsten från hamnen. Vore jag någon av Sex and the City-tjejerna då var det Samantha. En äldre kvinna som satt på en bänk precis intill oss då sa att det åtminstone var tur att jag inte hade fula underkläder. Tack? Nåja, jag bytte om till en billig 50 kronorsklänning jag hade köpt innan. Den kunde inte blåsas upp. Och så ska det ju vara.
 
Trots att jag blottades en sekund där hade jag en toppendag. Linus och jag vää:ade som förr på Telenor. Snackade även om målaryrket, hur bra betalt en snubbe fick på en månad - 40, efter skatt! Fy satan. Och jag nöjer mig med undersköterskalön?!
 
Vi ansökte dock aldrig till någon målarutbildning. Däremot åt vi glass på torget samtidigt som Linus kastade stenar på fåglar. Han gillar att plåga dem. Frågade om det vore smart att bjuda honom hem till mig då jag har katt. Men han avgudar katter och hundar. Det är bara "fula" djur han stör sig på. Alrighty then.
 
 
Godnatt gott folk! Skönhetssömnen kallar.

Vissa har välkomsmatta...

Vi tillhör de andra.
 
Aslans låda får inte plats i vårt nya badrum på grund av tvättmaskinen, men who gives a shit?

Plötsligt blev jag lite mer kär

 
Max köper alltid mer choklad när jag behöver det som mest. Kom hem till detta. Utan att jag sagt ett enda ord om det. Han känner mig! (Sen att jag slänger ut ett "åhh" och dregglar på varje chokladreklam, eller när jag kan ana minsta anblicken av choklad på hyllan i matbutiken, det är en annan sak. Behöver inte betyda något liksom)

Sweet Summer Sweat

 
Nu har Internet funnit sin plats i vår nya lägenhet! Ifall ni undrar varför jag ser så galen ut på fotot då. Det är lyckan och kicken man får efter ett långt abstinens. Stirriga, sminkfria ansiktet uttalar även att jag dör av hettan som plötlsigt dök upp i Blekinge, samt att jag är övertrött. Vanligaste sätten att bli väckt på är oftast genom en väckarklocka eller morgonligg. Jag blev dock väckt av Aslans svans i nyllet 5.20 imorse. - Precis efter han använt lådan. Inte lika kul som det sistnämda väckandet direkt.
 
Nu kommer jag knappa sönder tagnentbordet framöver. Nja, nästan. Annars kan jag inte blogga. Och det är hela meningen med Internet!
 
Nu är jag lycklig to the max. Och asvarm. Hade jag haft bröst vore dem svettigare än Homers två ynka hårstrån på huvudet efter att han kämpat så hårt att promenera ända fram till grannens dörr.
 
Ahhh Internet...

I got lucky

Fredag den 13:e var ingen otursdag för mig. Snarare tvätrom. Vilket egentligen är helt logiskt med tanke på att jag alltid lyckas klanta till något alla andra dagar utöver den så kallade otursdagen. Turen måste ju vända tillslut.

Fredag den 13:e bjöd på tårta( läs;tårtor), underbar sol, shopping i Karlskrona centrum, en kavaj för ynka 100kr (god bless H&M) och, ja resten angår er inte. Men det var en bra dag, helt klart.

Internet är på g och då garanterar jag regelbundna uppdateringar. Jag vet att det är outhärdigt att inte jag bloggar oftare - stå ut lite till! Det finns sjuk humor, skitsnack och fullständig nonsens på andra platser än min blogg. Bara leta rätt på det under tiden.

Puss på mina läsargurkor! Och trevlig sommar!
Vi hörs!

Bloggstinens

Lustigt. Känns som en evighet sedan jag bloggade. Vilket förvisso stämmer. Jag har börjat bli tokig. I något som till en början var en simpel tidsfördriv i brist på annat, som numera är en liksom drog för mig.

Vi har inget Internet i nya lägenheten ännu. Slow? Vad menar ni? Vi har bara bott där i ett par veckor.

Ville passa på skicka ut lite livstecken när jag ändå hade vägen förbi biblioteket. Here you go. Vi härjar av oss i lilla Ronneby ännu.

När vi väl har Internet hemma kommer ett långt inlägg, med allt som hänt den senaste tiden. Typ. Så, vila ögonen tills dess. Det lär ni behöva.

P.S En tonårskille bredvid mig sitter med stora, limegröna lurar och mumlar i melodi för sig själv, samtidigt som han gör "runkrörelser" med höger hand i luften. Jag försöker hålla mig från skratt, då det är ytterst viktigt att hålla klaffen på bibliotek. Men han gör ju inte det? Ska jag skratta? Eller mumla med?

RSS 2.0