Äkta och repliker

För första gången kände jag ingen bloggstinens trots en frånvaro på tre dagar. Varför? För att vi har haft en underbar helg! Lördag morgon packade vi det sista och åkte mot Lund. Hamnade på ett riktigt hotell. Äkta, till skillnad från Bajamajan i Stockholm. Efter den helgen lovade jag mig själv att aldrig klaga på något annat, tillfälligt boende. Vare sig det vore ett hotell, någons bäddsoffa eller härbärge.
 
Vi hamnade på ett hotell med eget badrum! Jag var så nöjd! Det är väl det enda positiva med Metro "Hotell". Att man blir glad av allt annat i livet, bland annat deras konkurrenter, som överklassar Metro helt!
 


Mot kvällen blev vi bjudna på middag hos Oscar och Hanna. Kräftskiva. Jag som aldrig någonsin ätit kräftor förr, och hade ingen aning hur man gjorde. Nåväl, monkey see, monkey do. Mina bordsgrannar lärde mig. Och alla snapsvisor hjälpte mig komma över kräftans insektsutseende. För barnsligt sagt av mig? De ser ju ut som kryp! Fast större.
 
Det var en mycket trevlig kväll som slutade på McDonald's vid 3.00. Något som kunde suga åt sig all alkohol vi druckit, och förbereda oss inför en dag i Malmö och Tutankamuns utställning av graven och skatterna.
 
Aslan välkomnade oss hem, och söndagkvällen tillbringades i soffan. Bara jäs och mys. Typ som nu. Det är nog dags att fortsätta med ärenden dock, och ett litet experiment jag har på g. Inget stort, men jag kräver perfektion när det gäller vissa saker.
 
Cheerio!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ååå så mysigt ni verkar haft de!!
Kräftor är inte så svåra som man kan tro, bara man kan suga ;)

Svar: Det var faktiskt lättare än förväntat! Jag ville inte bita i skalet, men suga, det gör jag gärna ;-)
Sara Smith

2012-09-17 @ 19:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0