Max är helt nöjd över sin storlek

Jag förstår honom. Verkligen. Och jag söker egentligen ingen förbättring. För närvarande har vi matchande mobiler. Medelstora. Hur mycket aaww:ade ni inte precis?
 
Max vill uppgradera sig och tycker det är dags att införskaffa sprojlans nya, moderna mobiler. Jag kommer med samma, vanliga respons; "Skaffa ny mobil om du vill, men min funkar fortfarande och jag är helt nöjd" Tantvarning? Svaret vore JA om man frågade vilken fjortis som helst. Men vad har en fjortis åstadkommit, förutom att vara osocial på sociala tillfällen, med nyllet ständigt i mobilskärmen? Eller att måla på fem tjocka lager, för mörk foundation - även på läpparna och grimasera som om de är bajsnödiga på varje egofoto? Jag skiter fullständigt i om fjortisar tycker jag är gammal och uncool.
 
Seriöst, vad gör jag egentligen med mobilen? Jag ringer. Och sms:ar - dock ytterst sällan. Sen lyssnar jag på musik. Inget annat. Jag kan lika gärna ha gamla, hederliga Nokia 3310. Men då behöver jag separat mp3-spelare. Nåväl.
 
Max insisterar ändå att vi ska ha nya mobiler. Enda nya jag i så fall kan tänka mig är Noten. "Onödigt stor" tycker Max och säger att storleken vi har på våra är lagom. Men heck no, det ska vara stor skärm. På så vis ser jag allt, och slipper kisa, eller trycka fel som jag alltid gör på den förbannade pekskärmen. Vad hände med knapparna?
 
Nä, nu lägger jag ned tantsnacket. Jag har sagt mitt. Antingen min nuvarande, eller Note.
 
                                                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0