"Spännande sommarjobb för dig som gillar att utnyttjas"

Den härliga solen fortsätter värma stan och jag kan tänka mig att det känns underbart mot huden.  Enda nackdelen att jobba natt.. man vaknar sent under dagen. Funderar på att lägga ut en annons på nätet..
 
"Söker för kunds räkning en vaksam och engagerad solvakt. Det är meriterande om du gillar att vistas ute i solen hela dagen och är fysiskt stark, då förflyttningar från rygg till mage kan förekomma. God social kompetens är ett krav då kund vid vakna tillfällen måste få prata och avskyr tysta minuter. De vakna timmarna varierar beroende på hur mycket eller lite kunden haft att göra på sitt jobb. Viktigt att du inte har några allergier mot envisa idioter, då kunden bär på amerikanska gener. Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan 8.00 och 17.00. Fast lön (diverse bakverk) inklusive rörlig lön (vin/öl)"
 
Med en solvakt kan jag få njuta av solen när den är som starkast och ta igen sömn på samma gång. För svensken i mig vägrar gå miste om fler soltimmar.
 
Nu väntar en lättare frukost.. eller lunch (?) innan Max och jag åker ut på en sådan där parmiddag som alla pojkvänner fullkomligt älskar.

RSS 2.0