Sex sex sex...

En del bakar med förkläden, men jag har märkt att ju längre det bakas i sträck (2+ timmar) desto varmare blir det, varför det är betydligt mer bekvämt med mindre plagg. Ugnen värmer upp hela köket, det vispas och knådas, inte konstigt att man blir varm, även med öppet fönster.
 
När 1,5 timme hade passerat stod jag med halvnaken överdel med inget annat än bh. Jag hade även mina linnebyxor, men från innergårdens vinkel intill vårt köksfönster syns det inte. Så vitt grannarna som passerade utanför vet, gick jag runt halvnaken. Men visst, man får göra och klä sig som man vill i sitt eget hem. Nu i efterhand insåg jag dock hur det lätt hade kunnat misstolkas. Nu när det blir mörkt så tidigt om dagen, ser jag inte lika lätt ut, som andra ser in till oss.
 
Jag höll på med ett recept som jag hade tredubblat, så att det verkligen skulle räcka till Max och samtliga av hans kamrater. Bara antalet deciliter av mjöl var mycket, 18, för att vara exakt, så jag räknade alltid högt när jag siktade ned det i bunken. Emellanåt, under tiden som jag siktade i bland annat mjöl, fick jag röra om i en kastrull, där jag smälte smör, så att det inte skulle brännas vid. Vid ett annat tillfälle kom jag på att jag glömde vaniljsocker i skafferiet, som så lämpligt nog ligger precis vid fönstret. Antalet deciliter mjöl, som jag hade siktat ned just då var sex.
Så, där stod jag vid ett öppet fönstret, i tillsynes enbart underkläder och rufsigt hår (som jag fick från mössan jag hade på mig innan när jag var ute) och upprepade högt; "Sex, sex, sex...". Om en granne eller två var vid fönstret på innergården just vid det tillfället kan jag inte säga säkert, men det jag vet är att dem i så fall med största sannolikhet inte trodde att jag räknade decilitermått då.
- Det är kanske dags att investera i persienner till köksfönstret?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför sa du inget korfen skulle komma och vispa till dig??? Hahaha

2015-11-22 @ 16:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0