Det trånga hålet

Hål. Många som vi gillar och behöver, andra vill vi inte veta av, som hål i matkassen efter en storhandel. Så finns även hål som vi skapar av ren nöjes skull. Inte minst hål som får oss att trotsa det enkelriktade..
 
Tidigt under 2000-talet fick jag för mig att det var coolt med fler än två hål i öronen. När jag var 14 år hade jag fem hål, tre i det högra örat, två i det vänstra. Just det året var jag tydligen inte lika pedant och sjukligt fixerad vid att hålla allt i jämna tal, som jag är idag (i synnerhet när det gäller volymen på tv:n, fan den som nöjer sig med volym 5, 7 eller 11 etc). Det där med fem hål i öronen varade knappt ett år dock, då jag insåg att två, ett i varje är finast, varpå jag fattade beslutet att låta de andra växa igen.
 
Hursomhelst, häromdagen kom jag att tänka på att min vänstra hand är nästintill hopplös. Den finns där och bistår höger när det behövs, men ensamt fungerar den inte någon vidare. Jag kan som mest äta en smörgås med vänster hand, men även då tycks vänster vara efterbliven och knappt hitta till munnen. Vad är då bättre än att öva upp vänster hand?
Idag antog jag en utmaning; sätta i örhängen med vänster - och enbart vänster hand! Höger fick inte bistå det minsta. Klart! MEN, när jag sedan tittade i spegeln satt örhänget i vänster öra längre bort. Då insåg jag att jag fortfarande hade två hål i vänster öra, men konstigt nog inte i höger. Vänster öra är visst också efter.
 
Den senaste tiden tycks det vara något märkligt med Vänster.. mer än vanligt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha suprise 😛

2016-04-21 @ 16:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0