Dare to take a risk

Hellmann's, now that's the stuff! Max och jag har aldrig smakat bättre majonäs, så när vi hittade just den här på Ica Maxi en dag var vi tvunga att köpa den. Tog slut på halva burken inom tre dygn. Tillslut bestämde vi oss att ha kontroll. Nu har den stått orörd i fyra månader. Minst.

Såg precis att den är hållbar två veckor från det att man öppnar den. Men hur hade världen sett ut om ingen tog risker egentligen? Magsjuka here we come. Maybe.


Kommentarer
Postat av: erika

Aj aj sara du vet att jag ALDRIG hade vågat riskera det hahaha Hoppas du inte blir sjuk syster x3 Men utifall, skyll dig själv :P

2011-12-15 @ 19:05:35
Postat av: gigiljohansson

I have mayo in the fridge that's MUCH older than two weeks and i've NEVER gotten sick from eating it. Knock on wood, lol!

2011-12-25 @ 21:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0