Happy St. Patriks Day!

Idag är det st. patriks day vet ärligt inte riktigt varför det firas men bra är det. Typ allt är grönt och man dricker massa öl hehe är hos frida just nu vi dricker lite öl och har allmänt trevligt måste dock snart hem eftersom det är en skoldag och jag har massa läxor.. Ja ca 90 dagar kvar till sommarlovet men lever jag än efter en lång tid i helvettet klarar jag av 90 dagar till ;)

Sebastiankonserter :D

Lovet är nu slut och skolan har börjat igen. Lider lite av abstinens från det härliga lovet. Festen, stan, roligast var absolut de tre Sebastian konserterna jag va på! Första spelningen took place i Linköping, Skylten. Han spelade de flesta låtar från sitt nyaste album The Most Beautiful Lie, även "gamla" låtar som Do what you're told, Indifferent och Falling in Love With You Again. Bandet får man inte glömma heller; Micke, Per, Fredrik och nya killen Oscar. Sebastian och dem är en riktigt bra kombination och kunde inte låta bättre! Nästa spelning var i min hemstad Västerås, men ont om tid fanns det ändå att fixa sig och hinna till gamla Village timmar innan konserten skulle börja. Man vill ju ha bra platser ;) Sista (för tillfället bara) spelningen var i Eskilstuna, där jag och mamma åkte redan vid nio. Konserten va på Harrys och jag som haft värsta paniken över vart mitt leg var kunde andas ut för de kollade inte ens för man va där så tidigt. Konserten där började inte förrän typ tjugo över tolv men Sebastian är värt att vänta på - alltid. När konserten väl var slut va jag fortfarande glad, men tyckte också det var en aning tråkigt att jag inte visste när jag skulle se Honom igen. Sebastians spelningar är ju de bästa och jag fick abstinens redan en timme senare och ville inget annat än göra allt jag kunde för att ha råd o åka till Lund och Hultsfred. Men jag lever än och fler konserter blir det nån gång iaf kanske ett par i sommar - då är jag dock i USA xD. Fast det kommer ju vara askul o åka dit o träffa släktingarna också :)

Glömde säga att jag inhandlade en Sebväska, tre t-shirts, ett linne och en affisch. De sålde skivan också och fastän jag redan har den villa jag köpa en till, hade dessvärre inte råd. Men är mycket nöjd med inköpet!


Jag börjar baklänges med bilder från Eskilstuna:

       

lite suddiga men bilderna i e-tuna o v-ås e tagna med min mob så det säger nog allt 

Västerås:


   

 

Bilderna (med dessutom bättre bildkvalité) från Linköping kommer strax!


RSS 2.0