Det här med att lukta fisk

Kanske var det därför jag inte kunde somna igårkväll. En outhärdlig lukt jag inte kunde undankomma. Max gav sig på en ny rätt medan jag var i duschen. Blev riktigt bra såklart, men det luktade lax i hela köket. Jag hann då inte föna håret innan vi hade våra nyllen i tallrikarna så det liksom satte sig i mitt hår.

Vet sedan inte om det försvann, eller om jag helt enkelt hade vant mig och utsatte människorna på gymmet för plåga. Hursomhelst så har jag bakat - igen, så nu doftar det nybakat när man kliver in genom dörren. Så som det ska dofta. Typ. Vadsomhelst utom fisk.


Det är nice att ligga

Tre kaffeinlägg i rad går bara inte. I brist på inspiration får det skrivas om sängen. Jag visste det, jag blev bara tröttare efter en cat nap. Kände mig som pojken på Softlanpaketet. Helt ihopkurad och varm. Till skillnad från ute, där det är kallt och fortfarande blåsigt. Som tur är har vi el. Hjort(hålan)höjden klarade sig undan, tänka sig!Nu tänker jag låta.. en slags dryck göra underverk med mig och därefter bege mig mot gymmet så jag med all rätt kan vara en lasy ass soffpotatis framför Desperate Housewives senare. Smell ya later!

Jag särade inte för honom den här gången

Nyduschad och trött efter ett hårt (ja faktiskt, jag kör 120 procent numera) pass på gymmet. Max är ute med grabbarna och tar några öl. Han glömde handla på systemet tidigare så han fick ta med mina Sam Adams till förfesten hos Coffe.
Jag trånar nästan efter öl! Är så förbannat sugen! Istället är jag nykter och hyfsat nyttig ikväll så han kan bli full. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad.

Tillbaks till gymmet då. Det var tomt och tyst. Ingen tränar på kvällen verkar det som. Trots peppande musik i lurarna började jag "roa" mig själv med att ifrågesätta varför träningsmaskinen jag då använde heter Ab Duction. Varför inte seduction? Man sitter ju där och blottar hela härligheten. Kände mig dock inte särskilt förförisk. Osminkad och troligtvis den slarvigaste uppsättningen någonsin.

Bruttar som faktiskt känner ett behov att ständigt vara snygg, även på gymmet, får ta mig fan skylla sig själva om de får dregglande publik medan dem använder den.Nu skall kaffebryggaren göra nytta än en gång. Är nämligen fyllechaffis åt grabbarna. Kul... not.

Jag fuskar med koffein

Jag gillar att jag är så pass trött att jag jag skrev rubriken fel direkt "Jaf fuksar med koffen". Visst alla kan skriva fel ibland, men jag gick upp fem imorse och som "bloggare" behöver jag sällan titta ner på tagnentbordet när jag skriver.

Min plan, från första "Fan!" och andra diverse svordommar jag slängde ut pga oviljan att gå upp så pass tidigt, var att ta en cat nap när jag kom hem från jobbet. Men. Jag ska ju till gymmet. Sen ska jag baka. Bra kombination där! Jag bakar Max favorit till honom, så jag kan med gott samvete ösa på med glasyr för den delen.

Egentligen borde det inte hindra mig från att hamna i en konstig dröm eller två innan, men jag känner mig själv. Jag kommer inte gå upp sen. Jag kommer sova och bara bli tröttare om jag tvingar mig upp ur sängen ett par timmar senare. (Det är ack så svårt att ignorera sängen med våra nya, varma vintertäcken!)

Så jag använder mig av kaffe i stora lass. Jag borde kvickna till, gör ju dubbelt så stark som Max brukar. Eller så kan man välja att se det som om han gör hälften så stark som jag. Det beror på hur man resonerar. En religiös person hade samlat på sig kraft från gud. Jag väljer något med mer garanti.


Oh caffiene, give me strength!

I still love him

Häromdan somnade jag på soffan som en gammal, sliten hund, efter en oändligt lång dag på jobbet. Tur att Max väckte mig så jag inte blev uppe hela natten. Sen att jag orkade resa mig upp direkt är en annan sak. Plötsligt sätter han på Two And A Half Men på - de nya, förfärliga avsnitten. Rätt som det var hoppade jag upp direkt och lämnade rummet för att hämta saft (läs: fly undan Ashtons omständiga roll i serien).

Till min förundran hade Max inte bytt kanal efteråt. Ropet: "Åh, han har gått ner!" fick mig att inse att han syftade på Jake. Nåja han ville kika lite snabbt för att se hur dålig serien egentligen blivit nu när Charlie är borta. Jag älskar Max fortfarande. Även om han såsmåningom kanske gillar det nya jag avskyr på 6:an.
Jag saknar Charlie Harper. - Nej mamma, jag är inte förtjust i honom!

Snabb förklaring till er: Min mamma har under åren alltid trott jag gillade någon bara för att jag försvarade, eller tog upp något positivt hos en kille. Det är sant. Hon trodde en gång att jag var intresserad av en 46 årig, gift man bara för att vi pratade "länge" en gång i USA.

"Nu kan vi billigt bli magsjuka"

Igår när jag fick frågan hur ofta jag egentligen bloggar kom jag på att jag inte bloggat på evigheter, Internettid.

Kortfattat så har jag inte haft något särskilt att blogga om. Varken en sjuk tanke eller händelse jag kände att jag ville dela med mig till er. Det ska ju vara något åtminstone.

Hade efterskotts Halloweenmiddag i fredags. Roliga bilder, men de bör godkännas innan jag slänger ut dem hursomhelst. Jag har trots allt - håll i er - hela 30 läsare ibland! (Det mina vänner kallas sarkasm för er som inte listade ut det)

Timmar innan middagen var vi på ÖoB och handlade bland annat toapapper. 4x6 rullar för ca 45kr. Max slängde då ut en typisk billig ÖoB-skämt "Oj, det var skitbilligt!" och fortsatte ta upp att det, om någon gång, vore läge att bli sjuka. Tänkte faktiskt skriva ett lite snabbt inlägg bara kring det, men vi hade för mycket att förbereda innan middagen. Och nu fick ni ändå höra om det. Till ÖoB: Go ahead, use it!

                                        

Goose Bumps

Ville inte att ni skulle tro Paranormal Activity skrämde ihjäl oss. Vi lever och livet går vidare. Jobb, sova och ja allt annat. Vi hyrde faktiskt efterföljaren.

Jag tror inte på spöken och demoner som det handlar om i filmerna. Ändå blev jag rädd. Max har alltid varit den modiga, men tom han fick gåshud. Å andra sidan tror han på spöken, så att han reagerade när vi började höra massa ljud från bl a elementen, i samband med filmen, är inte konstigt.

Jag gillar att vi inte bibehåller lika mycket "mystik" från varandra. Vi drack flera liter saft och efter filmen vågade sig Max först ut i hallen följt av: "Jag tänker lämna dörren öppen!" Det gjorde även jag. Fyfan! Nåja jag rapar åtminstone inte inför honom. Måste ju bete mig lite som en fin flicka.


Han skulle bara våga..

Jag hatar skräckfilmer. Eller The Grudge för att vara exakt. Jag tror inte ens på spöken och sånt, men jag har haft ett flertal mardrömmar från den filmen. Det är något med långt svart hårt, kombinerat med äckliga ljud som skrämmer mig. Värst är ändå pojken som jamar. Ungar är otäcka redan som de är! Så kommer regissören på fler sätt att förvärra dem: Gör de bleka, svart runt ögonen och i munnen och jamar som en katt!

Bara för Halloweens skull har vi hyrt Paranormal Activity. Max brukar gömma sig och hoppa fram från ingenstans. Ikväll får han inte göra det!


Never to late to celebrate

Halloween kan nog vara bästa helgdagen. Den har ännu inte firats. Inte bryr jag mig egentligen att det inte skedde 31:a oktober, det är själva firandet i sig som ska bli kul! Beställde inte min kostym först igår. Hade sådan beslutsångest och Max var inte direkt hundra procent insatt i det hela när jag frågade vad han tyckte.

Häromdan fick jag bekräftat att tjejer engagerar sig mer än killar. När det gäller outfits i alla fall. Tjejer och bögar have an eye for detail.

- Max respons var kort och koncist: "Vet inte, jag kommer sätta på dig i vilket som."
- Jenny fick länkarna skickade till sin facebook, och hon kollade verkligen igenom detaljerna på var och en och jag fick tillbaks ett långt meddelande gällande passform och allt annat man ska ta hänsyn till.

Nu behöver jag er hjälp. Gick upp 5.00 imorse för jobbet, nu är jag redan hemma och helt slut (trots att jag sov djupt redan 21.05 igår). Så.. ska jag förtära oändligt mycket kaffe, eller sova en timme, eller två? Sms:a bara, ring inte ifall jag hunnit däcka i soffan.

RSS 2.0