Riskettan

Sitter och kollar på Simpsons, men sen får det inte bli mer tv, då jag ska försöka ta mig upp kvart i sex imorgon så jag måste lägga mig tidigt. Jag ska på riskettan i Karlshamn och jag får inte försova mig och missa den. Jag vet inte om jag börjar bli "gammal" men jag känner mig ändå redan trött, trots att jag gick upp halv tio idag!

Ja, det blev ett sånt tråkigt inlägg, men jag hade egentligen inget särskilt att skriva, fick bara lust att uppdatera.

Ha det!


Four eyes!

Här har ni det! Självaste glasögonormen.
Jag nämnde i DET HÄR inlägget att jag kanske skulle trotsa osäkerheten med dessa grejer i ansiktet och visa er hur nördig jag ser ut när jag övningskör. På tal om körning så har jag en regel till mina framtida passagerare: Förbud mot hån och skratt gällande mig i glasögon. Den som fnittrar det minsta åker ut vare sig vi befinner oss på en landsväg eller mitt i motorvägen, så ni vet. Så nu när ni ser den här bilden kan ni förbereda er själva mentalt ;)

Ha det!


På både gott och ont


Jag kände mig lite "duktig" som bestämde mig för att käka en pasta- och tonfisksallad ikväll (trots att jag även lade till - låt oss säga - en 'gnutta' majonäs) Sen slog det mig, vi hade ju kvar cola från helgen och det kändes inte rätt att låta den bli avslagen så jag hällde upp ett glas cola till salladen. Inte lika nyttigt, men bra mycket godare än vatten!

Grocery Shopping

God eftermiddag till er!

Hoppas allt är fint och att ni klarar av det kyliga vädret. Tydligen har det snöat i Halmstad, hoppas älskling klär sig varmt! Hittils faller bara löven ned till marken i Blekinge, men det lär nog inte dröja tills det är kritvitt här också.

Om en timme ska jag och Jenny åka iväg och handla. Jättesnäll tjej måste jag tillägga! Nu måste jag plugga lite mer teori innan det är dags att åka.

Ha det bra!


Teorin godkänt


Nu var det inte meningen att reta er genom att få er tro jag faktiskt klarade det riktiga, avgörande körkortsprovet.
Kära Max köpte ett datorprogram till mig för några veckor sedan och jag gjorde det på tid idag. 60 frågor besvarades på åtta minuter, man får väl skryta lite? 
.... Okej jag hade pluggat mycket innan provet, annars var det ingen chans att det kunde gå så fort. När det väl gäller tänker jag inte vara för snabb och verkligen gå igenom frågorna noga men inte för segt så jag klarar provet första gången!

Learn the damn language already

Min mamma är en 100% amerikanska inte bara i generna, men även på sättet hon är. Hon flyttade hit när hon var 21 år och har än idag svårt att uttala eller förstå vissa ord.

Igår berättade syster en liten konstig komentar mamma slängde in när de satt och käkade på Saffets. Tydligen var det flera personer från olika länder och ingen talade svenska överhuvudtaget. Så typiskt mamma säger hon;
" 'Boy do we live in Sweden or what?! " och förstod inte vart alla svenskar tagit vägen. Jovisst det finns massa invandrare här, men sägelsen takes one to know one stämde verkligen in där.

Tillbaka i Ronneby

Det har varit en mycket trevlig vecka i Halmstad! Det var längesen Max och jag träffats varje dag, och jag hann dessutom övningsköra ganska mycket. I fredags åkte vi till Göteborg och besökte en vän till honom. Lite senare den kvällen mötte vi upp ett gäng på en mysig bar. Alla är så snälla och det var riktigt kul! Några av oss gick vidare mot Park Lane. Vi gick in via VIP-kön, hur avundsjuka är inte ni?

Igår var vi och fiskade nere vid sjön, och hade lite söndagsmys (läs: chips, cola och Battlefield) senare under kvällen. Efter att ha tillbringat mycket tid med honom var det alldeles för tomt imorse. Men jag har ett jobb nu så jag ska boka in möten och plugga teori, tiden kommer gå fort :-)


Säsongspremiär



Ikväll händer något jag sett fram emot riktigt länge nu, nämligen nya avsnitt av Family Guy! Ni som inte sett det än "wathch it damn you!", som Stewie skulle säga. Vad finns det inte att gilla? En fet, dum gubbe, som är gift med en konstig, kåt mamma som pratar nasalt, en udda, ful och oönskad dotter Meg, en trögfattad äldsta son som inte ens vet hur man äter en Oreo kaka, men lyckas ändå vara så "big boned", en ond/bög bebis som vill döda sin mamma och en talande alkoholist till hund.
Visst ens humor blir lite mer galen efter att man sett den ett tag. Ni som känner mig vet hur jag kan vara ibland. Men vad vore tv utan humor?

10 oktober

För det första vill jag säga stort grattis till Nina Larsson som fyller 19 år idag! Ett år närmare systemet, yeah!

För det andra har jag bara spontana, tråkiga saker att skriva som bara dyker upp i skallen. Har precis övningskört i tre timmar, så är riktigt trött.
Chockerande nog drack Max och jag inte upp alla ölen från igår så vi diskuterade hur vi skulle göra med dem. "Vi får väl dricka resten ikväll", bra svar, men det får bli snart i så fall, för imorgon ska vi upp så tidigt som 5.45 och köra mot Halmstad. Ska bli kul o se hur väl jag hanterar bilen när jag är dödstrött. Jag har gjort tabbar trots en god nattsömn och mycket motivation. Men jag får försöka vara mer optimistisk. Vi skjutsar i alla fall ingen, så jag kommer inte känna press på så vis.

Nu ska jag se på Top Model tills söta sambon kommer hem från garaget. Ha det bra!


Back to - wait for it - INKOMST!

Igår ringde de upp mig och jag har äntligen ett jobb igen! Har varit arbetslös i drygt två månader så det känns riktigt bra! Och nej, det är ingen telefonförsäljning ;)
Jag kanske får ytterligare ett jobb, om jag har den andra som extra jobb då. Tänk vad gött med två inkomster, då kan jag ta igen den tiden jag varit beroende av Max pengar. Nu kan han spara och jag kan betala hyran själv i två månader - om jag nu får det andra jobbet också det vill säga.

På måndag hänger jag med till Halmstad, ska bli så kul! Får se om datorn tas med annars får ni vänta att se något som kommer få er skratta ihjäl er. Grejen är bara att det får ni inte. Paketet jag hämtade ut igår är no laughing matter. Ni förstår när ni ser det. Om jag faktiskt kan trotsa osäkerheten med dem. Time will tell.


Update: Lördagen är planerad: Myskväll med chingfood och starköl;


Fint att jag dessutom sa en dum mor-dotter-kommentar när vi sms:ade. "Jadå, men vi är förstärkade. Tar ölen slut för fort har vi alltid whisky hemma."

Hoppas ni får en fin lördagkväll!

Friends on a visit

Har varit en helt vanlig dag, sökt fler jobb trots att jag eventuellt redan har ett jobb på g. Jag funderar lite tills jag är helt säker, men de ringde igår så jag kan inte vänta alldeles för länge innan jag lämnar besked. Det är trots allt ett jobb, det jag länge behövt i några månader nu.

Nu är som sagt hösten här och det vankas höstlov för de studerande. Syster och kanske Nina kommer ner på besök då! Jag och Frida har också pratat om att även hon skulle komma på besök någon gång. Ska bli så kul att träffa vännerna igen :)

4 oktober

Vart tar tiden vägen? Oktober redan och inte många veckor kvar till jul. Bortser man från den kraftiga vinden ute kunde man i en sekund tro det var augusti, soligt och klarbå himmel. Träden är fortfarande gröna just här där vi bor. I stan finns det diverse färger på träden och det är fint, men kallt.
Just nu lyssnar jag på Led Zeppelin och ska snart bege mig mot arbetsförmedlingen, alltid bra att ha någonstans att faktiskt gå till under dagen.

Imorse åkte Max till Halmstad och han är mycket efterlängtad redan! Jag har blivit som en hund sedan vi dejtade. Jag är som vilsen utan honom och när jag hör någon i trapphuset blir jag helt till mig och hoppas att det är han. Allt jag behöver är Han. Så känns det oftast, då jag blir såååå lycklig när vi är tillsammans och pratar i telefon, eller om jag så bara hör hans namn ♥

Hoppas ni får en fin vecka!

RSS 2.0