Mardrömsnatt på Metro Hotell

Hotellet såg hyfsat fint ut på internet, men när vi väl dök upp var det inte alls sig likt. Det finns inte ens en reception. Bara en gammal dörringång med litet nattduksbord och tillhörande klocka. Vet inte vart vissa bilder på internet är tagna ifrån, men de är alla inte från samma "hotell". Såhär snuskigt var det;


Fick tyvärr inget kort på den så kallade "receptionen", men lyckligtvis hallen vars golv har vågor. Ett riktigt fuskbygge. Både Erika och jag höll på snubbla x antal gånger.


Hela hålan skulle vara rökfritt men det osade urin och rök i hela byggnaden.


Golvet inne på rummet hade flera sådana här svarta klumpar och fläckar. Är det gammal snus som den snuskiga silverfisken i rummet levde på?


Under den här fläckiga bänken levde den. Ärligt talat kan silverfisken likaväl varit en kackerlacka sprayad i silverfärg. Den var inte liten, och snabb som satan, så jag hann inte få med den på kort heller. Nåväl.


Det här är lakanet i sängen. Vi tänkte inte sova i den, och när vi skulle be om nya, rena sängkläder var receptionisten plötsligt spårlöst försvunnen.


Fläckar även på taket. Inte bara lampan, utan bokstavligen utspritt över hela taket. Okej att vissa haft happy endings på rummet, men bruna fläckar? Misslyckad asfaltering? Vill jag verkligen veta?


Något kröp där uppe. Troligtvis ett gäng spindlar. Vi släckte aldrig lamporna, vi behövde se vad som pågick och vara i beredskap att gå till anfall mot stora mutantinsekter.


Platt-tv my ass! En gammal tv utan kanaler. Man fick pröjsa extra om man ville se något.


Vi fick inte ens eget badrum till rummet som vi var utlovade. Det fanns däremot en offentlig dusch och badrum - som inte gick att låsa. Erika fick vara vakt medan jag duschade, med en handduk under fötterna, ville inte få fotsvamp. Man kände sig snuskigare efter duschen. Inte på ett roligt sätt, som när man haft kul med sin partner i duschen, utan jag menar riktigt äcklig. Oren to the max. Kallt var det också.
Fick någon slags orangegul damm på mina axlar från hotellets hårfön. Kan vara från väggarna med, då jag insåg när vi kom tillbaks under natten, att jag hade orange damm även på ryggen. Jag hade lutat mig mot väggen en sekund utan att tänka. - Hoppas alla jag kramade igår inte fick något smuts på sig!


När vi anlände hålan igen, efter giget på Scandic Grand Central - ett riktigt hotell, träffade vi våra grannar som var minst lika missnöjda som oss. Fortfarande uppe efter 2.00. De hade en extra säng över, som vi fick använda under natten. Vi visade dem vårt rum och allt de sade efter skratten var "Ni har åtminstone ett skåp, det har inte vi!"


Ser till och med ruggigt ut på utsidan! Erikas skräckslagna blick säger väl allt? Vi var så lättade efter att få åka därifrån! Vid utcheckningen var jag beredd på att skrika på nonchalanta och bittra receptionisten och be henne köra upp hela skrotbyggnaden i röven. Men det var en annan, söt och trevlig tjej vid "receptionen" på morgonen, som önskade oss en trevlig dag. Henne kunde jag inte skälla ut då hon inte gjort något. Jag får väl ringa dit och svära över telefon till bitterblondinen.

Jag har gett lägsta omdömme via hotels.com samt skrivit en lång kommentar endast innehållande klagomål. Gjorde det natten till lördag, och vi får bara hoppas det kommer med inom kort. Jag använde samma rubrik. Om den inte publiceras tänker jag sprida det här blogginlägget vidare, så folket får veta innebörden av False Advertising

Här kan ni läsa andras klagomål på hålan. Om ni behöver någon form av tidsfördriv.

Ingen fara, jag kommer med ett lite gladare inlägg strax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0