Halloween 2015

Ibland är det bra att ha olika användare på datorn, även om vi har tillgång till varandras (vad är då meningen, kanske ni undrar? Enkelt, Max vill ha en hund på sin användarbild och jag vill ha en katt. Istället för att välja en har vi nu en vovsing och en kisse när vi startar datorn!).
Den senaste veckan har jag googlat på en del saker som Max lätt hade kunnat misstolka. Saker som piska, lackhandskar, fingerborg, nålar och så vidare. Jag laddar inför årets halloween, och är halvvägs klar med utstyrseln. Även om han vet vad jag ska vara i år, hade han troligen blivit misstänksam. Och rädd.
 
Utan att förstå varför, så kan i stort sett vad som helst i en sökmotor misstolkas. Jag har ofta ifrågasatt hur en del hamnat på min blogg, som när de sökt på exempelvis "sex i Väserås" eller "kåta Västeråstjejer". På något vänster har min blogg dykt upp bland de sökningarna. Ska jag tolka det som en komplimang, eller är det bara slumpen?
 
För inte så längesedan fann jag något udda igen. Någon från Gävle hamnade på min blogg genom att söka på Google efter "bebis bög". Är det en sjuk pedofil eller macho man-far som bävar att sin nyfödda son, som fått på tok för söta leksaker, ska bli bög i vuxen ålder? Jag kan för världen inte komma på varför man annars söker efter sådant.
 
Nåväl, tillbaks till huvudämnet: halloween. Jag längtar. Som jag gör varje år. Jag tvångskläddes ut till en skunk av mamma när jag var liten, och har blivit hjärntvättad till att klä ut mig och fira det från dag ett. En del kanske tycker jag är galen som laddar inför halloween, som är först om två månader. Men tänk på att det finns dem som lyriskt räknar ned de återstående tid kvar innan julafton redan ett halvår innan. Just det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0